Finnmatkojen Las Villas de Amadores FFFF+

Las Villas de Amadores FFFF+

Hyvin varustetut huoneistot Amadoresissa

Las Villas de Amadores sijaitsee Amadoresissa mäen päällä, josta avautuu näköala alas laaksoon ja vaalealle hiekkarannalle. Tässä huoneistohotellissa asut todella hyvin. Hotellissa design ja mukavuus on huomioitu kaikkialla. Ja miksi asuisitkaan lomallasi vaatimattomammin kuin kotona? Näytä lisää

Las Villas de Amadores sijaitsee Amadoresissa mäen päällä, josta avautuu näköala alas laaksoon ja vaalealle hiekkarannalle. Tässä huoneistohotellissa asut todella hyvin. Hotellissa design ja mukavuus on huomioitu kaikkialla. Ja miksi asuisitkaan lomallasi vaatimattomammin kuin kotona?

Hotellilta on minibussikuljetus rannalle ja takaisin useita kertoja päivässä. Hyvä idea on myös vuokrata auto, tällöin pääset kätevästi liikkumaan alueella. Auton pysäköit vaivattomasti ja veloituksetta hotellin autotalliin.

Modernit huoneistot, parvekkeet kaakkoon
Huoneistot on sisustettu perheitä ajatellen. Avokeittiö on hyvin varustettu, siellä on mm. liesi, liesituuletin sekä pesukone jossa myös kuivausrumpu.

Kaikki parvekkeet ovat kaakkoon päin ja aurinko paistaa niille suurimman osan päivää. Monelta parvekkeelta on myös merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Kun varaat huoneiston suuremmalla parvekkeella, kuuluu kalustukseen myös aurinkotuolit ja -varjo.

Lämmitetty uima-allas
Las Villas de Amadoresilla on lisäksi aurinkoterassi ja pieni lämmitetty uima-allas, jossa voit virkistäytyä aamu-uinnilla tai vaikka vain rentoutua aurinkotuolissa altaan äärellä.

Varaa aamiainen
Huoneistoon tarjoiltava aamiainen on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Voit valita aamiaisvalikoimasta erilaisia lämpimiä ja kylmiä ruokia, juomia, hedelmiä, muroja, erityyppisiä leipiä, voita, marmeladia ja kinkkua.

Mikäli valmistat aamiaisen mieluummin itse, on vastaanoton yhteydessä pieni ruokakauppa ja suuremman supermarketin löydät rannan läheltä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje