Las Villas de Amadores FFFF+

Hyvin varustetut huoneistot koko perheelle

Tässä huoneistohotellissa asut todella hyvin. Las Villas de Amadoresissa on design ja mukavuus huomioitu jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Ja totta puhuen, miksi asuisit lomallasi vaatimattomammin kuin kotona? Lue lisää

Tässä huoneistohotellissa asut todella hyvin. Las Villas de Amadoresissa on design ja mukavuus huomioitu jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Ja totta puhuen, miksi asuisit lomallasi vaatimattomammin kuin kotona?

Las Villas de Amadores sijaitsee mäen päällä Amadoresissa, hotellilta avautuu suurenmoiset näkymät alas laaksoon ja vaalealle hiekkarannalle. Hotellilta on minibussikuljetus rannalle ja takaisin useita kertoja päivässä. Hyvä vinkki on vuokrata auto, tällöin pääset kätevästi liikkumaan alueella. Auton pysäköit vaivattomasti ja veloituksetta hotellin autotalliin.

Modernit huoneistot
Huoneistot on sisustettu modernisti ja trendikkäästi, perheitä ajatellen. Avokeittiö on hyvin varustettu, siellä on mm. liesi, liesituuletin sekä pesukone jossa myös kuivausrumpu.

Kaikki parvekkeet ovat kaakkoon päin ja aurinko paistaa niille suurimman osan päivää. Monelta parvekkeelta on myös merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Kun varaat huoneiston suuremmalla parvekkeella, kuuluu kalustukseen myös aurinkotuolit ja -varjo.

Lämmitetty allas
Las Villas de Amadoresilla on lisäksi aurinkoterassi ja pieni lämmitetty uima-allas, jossa voit virkistäytyä aamu-uinnilla tai vaikka vain rentoutua aurinkotuolissa altaan äärellä.

Varaa aamiainen
Huoneistoon tarjoiltava aamiainen on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Voit valita aamiaisvalikoimasta erilaisia lämpimiä ja kylmiä ruokia ja juomia, hedelmiä, muroja, erityyppisiä leipiä, voita, marmeladia ja kinkkua.

Mikäli valmistat aamiaisen mieluummin itse, on vastaanoton yhteydessä pieni ruokakauppa ja suuremman supermarketin löydät rannan läheltä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit