Finnmatkojen Gran Amadores FFF+

Gran Amadores FFF+

Perhesuosikki lähellä Amadoresin rantaa

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, on kävelyetäisyydellä. Näytä lisää

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, on kävelyetäisyydellä.

Jos haluat valmistaa päivällisen omassa huoneistossasi, on hotellissa minimarket. Laajemman tuotevalikoiman löydät aivan Gran Amadoresin lähistöllä sijaitsevasta supermarketista.

Tilava allasalue
Tilavalla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on talvisin lämmitetty. Täällä on oma lastenallas perheen pienimmille ja runsaasti aurinkotuoleja. Allasbaarissa on tarjolla pikkupurtavaa, juomia sekä pieniä ruoka-annoksia päivisin; iltaisin ruokalista on monipuolisempi. Toisinaan hotelli järjestää yksinkertaista viihdeohjelmaa.

Varaa huoneisto merinäköalalla
Huoneistoissa on runsaasti tilaa koko perheelle. Osa huoneistoista sijaitsee Gran Amadoresin takapuolella, mutta useimmat ovat altaalle päin. Suosittelemme varaamaan merinäköalallisen huoneiston.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje