Finnmatkojen Gran Amadores FFF+

Gran Amadores FFF+

Perhesuosikki lähellä Amadoresin rantaa

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, on kävelyetäisyydellä. Näytä lisää

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, on kävelyetäisyydellä.

Tilavalla allasalueella on kaksi suurta allasta, joista toinen on talvisin lämmitetty. Täällä on oma lastenallas perheen pienimmille ja runsaasti aurinkotuoleja. Allasbaarissa on tarjolla pikkupurtavaa, juomia sekä pieniä ruoka-annoksia päivisin; iltaisin ruokalista on monipuolisempi. Toisinaan hotelli järjestää yksinkertaista viihdeohjelmaa.

Jos haluat valmistaa päivällisen omassa huoneistossasi, on hotellissa minimarket. Laajemman tuotevalikoiman löydät aivan Gran Amadoresin lähistöllä sijaitsevasta supermarketista.

Huoneistoissa on runsaasti tilaa koko perheelle. Osa huoneistoista sijaitsee Gran Amadoresin takapuolella, mutta useimmat ovat altaalle päin.

Jos varaat merinäköalallisen huoneiston, pääset nauttimaan parhaasta sijainnista ja useista ihanista aurinkotunneista parvekkeellasi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje