Gran Amadores FFF+

Perheiden suosikki, lähellä Amadoresin upeaa rantaa

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hyvä sijainti ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, kävelyetäisyydellä. Lue lisää

Huoneistohotelli Gran Amadoresissa viihtyy koko perhe. Hyvä sijainti ja yksi Gran Canarian parhaista rannoista, hieno Amadoresin ranta, kävelyetäisyydellä.

Tilavalla allasalueella on kaksi suurta allasta, joista toinen on talvisin lämmitetty. Täällä on oma lastenallas perheen pienimmille ja runsaasti aurinkotuoleja. Allasbaarissa on tarjolla pikku purtavaa, juomia sekä kevyitä aterioita päivisin; iltaisin ruokalista on monipuolisempi. Toisinaan hotelli järjestää yksinkertaista viihdeohjelmaa.

Jos haluat valmistaa päivällisen omassa huoneistossasi, hotellissa on minimarket ja aivan Gran Amadoresin lähistöllä sijaitseva supermarket tarjoaa laajemman tuotevalikoiman.

Huoneistoissa on runsaasti tilaa koko perheelle. Osa huoneistoista sijaitsee Gran Amadoresin takapuolella, mutta suurin osa on altaalle päin.

Jos varaat merinäköalallisen huoneiston, pääset nauttimaan parhaasta sijainnista ja useista ihanista aurinkotunneista parvekkeella.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit