Gran Canaria

Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Amadoresissa kestää noin 60 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Gran Canaria

 • Maspalomas
  Maspalomas
  Maspalomas

  Maspalomas

  Rentouttava ja vehmas alue etelärannikolla. Valikoimassamme on hotelleja De Luxe -luokasta perheystävälliseen Blue Stariin. Kaikki lähellä rantaa, golfkenttää ja kuuluisia hiekkadyynejä

 • San Agustín
  San Agustín
  San Agustín

  San Agustín

  Monipuolinen, mutta harmoninen rantalomakohde, jossa asut lähellä kahta matalaa rantaa ja kävelyetäisyydellä Playa del Inglésistä. Hotelliemme joukossa on Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Playa Taurito
  Playa Taurito
  Playa Taurito

  Playa Taurito

  Playa Taurito on Puerto de Mogánin mukava naapurikylä korkeatasoisine All Inclusive -hotelleineen. Joukossa Splash-hotellimme vesipuistoineen ja Blue Couples -hotelli, joka on erityisesti suunniteltu kahdenkeskiseen lomailuun.

 • Amadores
  Amadores
  Amadores

  Amadores

  Rentoudu yhdellä saaren upeimmista rannoista! Amadores on mukavan pieni lomakohde upean rannan äärellä, kävelymatkan päässä Puerto Ricosta.

 • Bahía Feliz
  Bahía Feliz
  Bahía Feliz

  Bahía Feliz

  Finnmatkojen "oma" lomakohde Gran Canarialla, jossa Blue Village Bahía Feliz tarjoaa runsaasti palveluita: lastenkerhon, aktiviteetteja, viihdeohjelmaa, ravintoloita ja tyylikkään fitness- ja spakeskuksen.

 • Las Meloneras
  Las Meloneras
  Las Meloneras

  Las Meloneras

  Moderni lomakohde etelärannikolla lähellä Maspalomasin hiekkadyynejä. Täällä on sekä tasokkaita viiden tähden spahotelleja että perheille sopiva Blue Star.

 • Playa del Ingles
  Playa del Ingles
  Playa del Ingles

  Playa del Ingles

  Gran Canarian ykkösrantalomakohde aurinkovarmalla etelärannikolla. Täällä on runsaasti valinnanvaraa, etsitpä sitten ostospaikkoja, ravintoloita, iltaelämää tai pitkiä hiekkarantoja.

 • Puerto Rico
  Puerto Rico
  Puerto Rico

  Puerto Rico

  Klassinen laaksossa sijaitseva lomakohde, jolla on uimaranta ja venesatama. Hotellivalikoimastamme löydät kaikkea pienistä ja edullisista huoneistohotelleista asiakkaiden suursuosikkiin, Revoli Playaan.

 • Las Palmas
  Las Palmas
  Las Palmas

  Las Palmas

  Yhdistä aurinkolomaan suurkaupungin syke ja kulttuuri: Las Palmas houkuttelee konserteilla ja museoilla, tapasbaareilla, ostoksilla ja kolme kilometriä pitkällä rannalla.

 • Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán

  Puerto de Mogán

  Kukkien koristamat kujat, valkoiset talot ja viihtyisä pienvenesatama saavat tämän pikkukaupungin muistuttamaan maisemakorttia. Valikoimassamme on hotelli keskellä satamaa.

 • Agaete
  Agaete
  Agaete

  Agaete

  Viehättävä kylä Gran Canarian vehreällä pohjoispuolella. Täällä asut kylpylähotellissamme lähellä vaellusreittejä, kylän kalkittuja taloja sekä Teneriffalle lähteviä lauttoja.

 • Cruz de Tejeda
  Cruz de Tejeda
  Cruz de Tejeda

  Cruz de Tejeda

  Uniikki hotellimme Parador Cruz de Tejeda tarjoaa saaren kauneimmat näköalat yli solien, vehreiden vuorten sekä valkeitten kylien. Kohokohtina vaelluspolut ja hotellin spa.

 • Arucas
  Arucas
  Arucas

  Arucas

  Viehättävä pikkukaupunki kauppahalleineen ja viihtyisine kujineen. Täällä asut ainutlaatuisessa La Hacienda del Buen Sucesossa, romanttisessa maaseutuhotellissa Kanariansaarten vanhimmalla haciendalla.

 • San Bartoleme de Tirajana
  San Bartoleme de Tirajana
  San Bartoleme de Tirajana

  San Bartoleme de Tirajana

  Aito pikkukaupunki hedelmä- ja viininviljelyalueella saaren keskiosissa. Tee vaellusretkiä luonnossa ja asu hyvien palvelujen Uniikki -hotellissa, jolla on oma viinitarha.

 • Fataga
  Fataga
  Fataga

  Fataga

  Ylhäällä vuorilla, Tuhansien palmujen laaksossa sijaitsee maalauksellinen Fatagan kylä. Asut pienessä ja aidossa hotellissa, jonka ympäristössä voi patikoida, pyöräillä sekä nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

 • Playa del Aguila
  Playa del Aguila
  Playa del Aguila

  Playa del Aguila

  Rauhallinen pienempi rantalomakohde kävelymatkan päässä San Agustinin ostos- ja ravintolatarjonnasta. Asu viihtyisässä huoneistohotellissamme ja ui luonnonrannoilla.

 • Sonnenland
  Sonnenland
  Sonnenland

  Sonnenland

  Maspalomasin naapurilomakohde eteläisellä Gran Canaria. Asu edullisesti All Inclusive -hotellissa lähellä kanarialaista elämää ja saaren suurinta vesipuistoa.

 • Arguineguin
  Arguineguin
  Arguineguin

  Arguineguin

  Viihtyisä lomakohde aurinkovarmalla etelärannikolla. Hotelli sijaitsee vanhan kalastajakylän ja vaaleasta tuontihiekastaan tunnetun Anfin rannan välissä.

 • Playa del Cura
  Playa del Cura
  Playa del Cura

  Playa del Cura

  Pieni ja harmoninen lomakohde aurinkovarmalla lounaisrannikolla. Täällä asut lähellä rantaa ja mukavan matkan päässä suuremmasta Puerto Ricon lomakohteesta.

 • Salobre
  Salobre
  Salobre

  Salobre

  Täydellistä golflomaa! Asut viiden tähden DeLuxe -hotellissa aivan 2 x 18 -reikäisen golfkentän vieressä, eteläisellä Gran Canarialla lähellä Maspalomasia.