Finnmatkojen Espanja

Espanja

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Kuten myös uudenaikaisia ostoskeskuksia ja trendikkäitä rantaklubeja. Saarilta löydät myös upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa. Lue lisää

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Kuten myös uudenaikaisia ostoskeskuksia ja trendikkäitä rantaklubeja. Saarilta löydät myös upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa.

Finnmatkojen Kanarian saaret

 • Fuerteventura – Kanariansaarten pisimmät rannat, surffaajien paratiisi ja hyvät kalaravintolat
 • Gran Canaria – hiekkadyynit, All Inclusive -hotellit, ostokset, klubit ja patikointi vuoristossa. Täällä on kaikkea!
 • Lanzarote – ainutlaatuinen luonto ja tyylikäs arkkitehtuuri rantojen ja suurten uima-altaiden ohella
 • Teneriffa – seikkailupuisto Siam Park, ostokset ja huvit. Mutta myös upea luonto, joka kutsuu vaeltamaan.
 • La Palma – luonnonystävien saari. Patikkapolkuja läpi vulkaanisen maiseman ja laakerimetsien.
 • La Gomera – vehreä ja idyllinen. Laavarantoja ja aitoja ravintoloita. 

Hotelleja moneen makuun

Yhdistä TEMA-matkaan
Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Lue lisää eri lomakohteista ja löydä oma suosikkisi Kanariansaarilta!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Espanja

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Family Lifeista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

 • Teneriffa

  Teneriffa

  Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on perheille sopivia Blue Stareja ja Sensimar ilman lapsia matkustaville.

 • Fuerteventura Uutuus

  Fuerteventura

  Fuerteventuralta löydät Kanariansaarten pisimmät rannat, surffareiden paratiisin ja erinomaiset kalaravintolat. Hotelleissamme on suuret altaat, rentoutumiseen soveltuvia alueita sekä mahdollisuus kuntoiluun. Kaikki parhailla paikoilla, rannalla tai ainakin aivan lähellä sitä.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hiekkarannat, maalaukselliset pienvenesatamat, muotiliikkeet ja yökerhot kuin trendikkäät ravintolatkin.