Finnmatkojen Espanja

Espanja

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä varata loma Finnmatkojen kestosuosikkikohteeseen Espanjaan!  Lue lisää

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä varata loma Finnmatkojen kestosuosikkikohteeseen Espanjaan! 

Baleaarit – 4 ihanaa saarta
Monipuolinen Mallorca tarjoaa nyt entistä enemmän valikoimaa aurinkoa rakastaville perheille. Valitse Blue Village Family Life tai kaikenikäisille sopiva Blue Star -hotelli. Ilman lapsia matkustaville on valikoimassamme kaikkea uniikeista hotelleista vuoristokylissä aina ylellisiin luksushotelleihin rannalla. Erityisesti suosittelemme tutustumaan Sensimar- ja Riu-konsepteihimme.
Valitse Mallorca – täydellinen lomasaari!

Varaa Ibiza ja tanssi maailmankuulujen dj:den tahdissa, nauti auringosta jollain saaren viidestäkymmenestä rannasta, kuljeskele viehättävässä Ibizan kaupungissa ja asu hyvässä konseptihotellissamme kuten SuneoClub tai Sensatori. Ibizan lomaan yhdistät halutessasi myös toisen lomaviikon Formenteran saarella

Vehreä Menorca on saari, jonka erikoisuuksia ovat kristallinkirkkaat kauniit poukamat ja koskematon luonto, joka soveltuu hyvin vaikka pyöräilyyn. Löydä suosikkisi laajasta hotellivalikoimastamme  ja varaa esim. perheille soveltuva Blue Star -hotelli tai SuneoClub tai valitse jokin aikuiseen makuun sopivista hotelleistamme. 

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Espanjassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Yhdistä lomaasi TEMA-kiertomatka
Finnmatkoilla on myös mahdollisuus yhdistää rantalomaan Espanjassa viikon vaellus Välimeren kauneimpiin kuuluvalla saarella, Mallorcalla. Lue lisää TEMAn Mallorcan vaelluksesta»

Espanjan ilmasto
Katso Espanjan lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Espanjan passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Espanja

  • Mallorca

    Mallorca

    Mallorcalla on kaikkea lapsille sopivista rannoista, viehättäviin kyliin, vauhdikkaisiin rantakohteisiin, spa- ja All Inclusive -hotelleihin sekä Palman suurkaupunkiin. Mallorcalla on lisäksi yksi Blue Village Family Life -hotellimme ja monta muuta hyvää vaihtoehtoa parhailta paikoilta, matkustitpa sitten kaksin tai perheen kanssa.

  • Ibiza

    Ibiza

    Ibiza houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on halukkaille muotia ja vauhdikasta klubielämää.