Espanja

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta trendikkäiden rantaklubien kanssa. Pienemmiltä La Palman ja La Gomeran saarilta löydät upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa. Lue lisää

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta trendikkäiden rantaklubien kanssa. Pienemmiltä La Palman ja La Gomeran saarilta löydät upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa.

Finnmatkojen laajasta valikoimasta sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi. Esimerkiksi Blue Villageissamme, jotka sijaitsevat aina rannan äärellä, on tarjolla monia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Blue Village -lomakylät löydät Playa Paraisosta Teneriffalta, Playa Blancasta Lanzarotelta että Bahía Felizistä Gran Canarialta.

Lomasi Kanariansaarilla vietät mukavasti myös Blue Couples -hotellissa, joka on erityisesti suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Tai huolella valikoiduissa hotelleissamme kategorioissa De Luxe, Spa-hotellli, Pientä ja kodikasta, All Inclusive Beach sekä Parhaalla paikalla. Esimerkiksi.

Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Espanja

 • Teneriffa
  Teneriffa
  Teneriffa

  Teneriffa

  Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.

 • Gran Canaria
  Gran Canaria
  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

 • Lanzarote
  Lanzarote
  Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.

 • La Gomera
  La Gomera
  La Gomera

  La Gomera

  Vehreä ja idyllinen saari Teneriffalta lounaaseen. Vaella Garajonayn laakeripuumetsässä, ui pienillä laavarannoilla ja syö romanttisia aterioita, ja nauti näköalasta Atlantille.

 • La Palma
  La Palma
  La Palma

  La Palma

  La Palma on Kanariansaarista ehkä kaikkein luonnonkaunein. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Lento Teneriffan kautta.

Sivun alkuun