Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Espanja

Espanja

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta trendikkäiden rantaklubien kanssa. Pienemmiltä La Palman ja La Gomeran saarilta löydät upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa. Lue lisää

Useimmille matkustaminen Espanjaan talvikuukausina on yhtä kuin matkustaminen Kanariansaarille. Näillä perinteisillä lomasaarilla on mukava aurinkoinen ilmasto, joka saattaa kuitenkin vaihdella nopeasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta trendikkäiden rantaklubien kanssa. Pienemmiltä La Palman ja La Gomeran saarilta löydät upeita luontoelämyksiä ja aitoa Kanariaa.

Finnmatkojen laajasta valikoimasta sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi. Esimerkiksi Blue Villageissamme, jotka sijaitsevat aina rannan äärellä, on tarjolla monia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Blue Village -lomakylät löydät Playa Paraisosta Teneriffalta, Playa Blancasta Lanzarotelta että Bahía Felizistä Gran Canarialta.

Lomasi Kanariansaarilla vietät mukavasti myös Blue Couples -hotellissa, joka on erityisesti suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Tai huolella valikoiduissa hotelleissamme kategorioissa De Luxe, Spa-hotellli, Pientä ja kodikasta, All Inclusive Beach sekä Parhaalla paikalla. Esimerkiksi.

Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Gran Canaria
  • Bahía Feliz

  Orquidea FFFF

  Mukavimmin asut designhuoneessa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,7 /10
  Rantaan 50 m
  Ostokset 100 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 06.04.2015 8 päivää
  734 e
  VARAA NYT
  • Lanzarote
  • Playa Blanca

  Flamingo Beach Resort FFFF

  Uudistettu perheiden suosikki Playa Blancassa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,2 /10
  Rantaan 50-150 m
  Ostokset 500 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 30.01.2015 8 päivää
  803 e 468 e
  VARAA NYT
  • La Gomera
  • Playa Santiago

  Jardin Tecina FFFF

  Rauhallinen ympäristö ja oma 18-reikäinen golfkenttä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 500 m
  Keskustaan 900 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 01.02.2015 8 päivää
  1 085 e 765 e
  VARAA NYT
  • La Palma
  • Fuencaliente

  La Palma Princess FFFF

  10 uima-allasta ja runsaasti palveluita

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 1,5 km
  Keskustaan 10 km
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 05.04.2015 8 päivää
  1 170 e
  VARAA NYT
  • Gran Canaria
  • Maspalomas

  Dunas Maspalomas FFFF

  Blue Star – huoneistoja ja mahdollisuus All Inclusiveen

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,9 /10
  Rantaan 1,3 km
  Keskustaan 1,1 km
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 02.03.2015 8 päivää
  775 e 695 e
  VARAA NYT

Finnmatkojen Espanja

 • Teneriffa

  Teneriffa

  Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.

 • La Palma

  La Palma

  La Palma on Kanariansaarista ehkä kaikkein luonnonkaunein. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Lento Teneriffan kautta.