Finnmatkojen Espanja

Espanja

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä, jotka puoltavat Finnmatkojen Espanjaa! Lue lisää

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä, jotka puoltavat Finnmatkojen Espanjaa!

Uutuuskohteessamme Ibizalla voit tanssia maailmalla tunnettujen DJ:den tahdissa, mutta myös nauttia saaren 50 rannasta, kuljeskella viehättävässä Ibizan kaupungissa ja asua hyvin Blue Couples-, Blue Star- ja Holiday Villages -hotelleissamme. Halutessasi voit yhdistää Ibizan lomaasi naapurisaari Formenteran.

Täydellisellä Mallorcan lomasaarella on tarjolla kaikkea Blue Villagen ja Blue Starin perheaktiviteeteista aina uniikkeihin vuoristohotelleihin ja ylellisiin, rannoilla sijaitseviin spa-hotelleihin.

Vehreä Menorca houkuttelee kristallinkirkkaalla vedellään, kauniilla poukamillaan ja koskemattomalla luonnollaan pyöräilemään. Tarjolla on hotelleja perheiden Blue Starista aikuisten, ilman lapsia matkustavien Blue Couplesiin tai Splash-hotelliin, jolla on oma vesipuisto.

Suursuosikki Gran Canaria kutsuu yhä useampia myös kesäisin. Tämä alati kehittyvä saari tarjoaa aina uusia ostoskatuja ja ravintoloita. Myös täällä hotellivalikoimassamme on kaikkea Blue Villageista ja Blue Couples -hotelleista pieniin hotellihelmiin rauhallisissa ympäristöissä.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Espanja

 • Mallorca

  Mallorca

  Mallorcalla on kaikkea lapsille sopivista rannoista, viehättäviin kyliin, vauhdikkaisiin rantakohteisiin, spa- ja All Inclusive -hotelleihin sekä Palman suurkaupunkiin. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla matkustitpa sitten kaksin tai perheen kanssa.

 • Menorca

  Menorca

  Menorcan ylpeydenaihe ovat sen sadat turkoosit meren pikkupoukamat. Mutta saari on huippua myös kun puhutaan ympäristöystävällisyydestä. Finnmatkojen valikoimassa on lomavaihtoehtoja niin rantaelämästä pitäville perheille, luonnonystäville sekä pyöräilemisestä, patikoimisesta tai snorklaamisesta kiinnostuneille.

 • Ibiza

  Ibiza

  Ibiza houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on halukkaille muotia ja vauhdikasta klubielämää.

 • Formentera

  Formentera

  Ibizan pikkuinen naapurisaari Formentera on monella tapaa ibizan vastakohta – rauhallinen saari karibialaistyylisine valkeine hiekkarantoineen, pyöräteineen, viehättävine kylineen ja romanttisine rantakallioineen.