Finnmatkojen Port Ghalib

Port Ghalib

Port Ghalib on tyylikäs lomakohde, joka on luotu houkuttelemaan paikalle valikoiva, kansainvälinen asiakaskunta. Rantojen ja korkeatasoisten hotellien lisäksi alueella on ravintoloita, ostospaikkoja, liikunta-aktiviteetteja sekä palmujen reunustama kävelykatu. Valikoimassamme on neljän tähden hotelli aivan rannalla. Lue lisää

Port Ghalib on tyylikäs lomakohde, joka on luotu houkuttelemaan paikalle valikoiva, kansainvälinen asiakaskunta. Rantojen ja korkeatasoisten hotellien lisäksi alueella on ravintoloita, ostospaikkoja, liikunta-aktiviteetteja sekä palmujen reunustama kävelykatu. Valikoimassamme on neljän tähden hotelli aivan rannalla.

Port Ghalibin takaa löytyy kuwaitilainen liikemies, joka yhdessä markkinoiden parhaiden arkkitehtien kanssa sai aikaan kokonaisuutena toimivan lomakohteen: hotellit, laguunin, sataman, ostoskadut, ravintolat, snorklauslaiturit, sukelluskeskukset ja rannat.

Ostoksia ja ravintoloita
Port Ghalibin sydän on sen pienvenesatama, jossa on kourallinen ravintoloita ja monia pikkuputiikkeja. Täältä löydät kaikkea vaatteista ja kengistä mausteisiin, hajuvesiin, papyrukseen ja itämaisiin koriste-esineisiin. Hieman kauempana sijaitsee pienehkö ostosalue The Khan, joka on rakennettu muistuttamaan perinteistä egyptiläistä basaaria.

Hotelleja rannalla
Rannan äärellä, muutama kilometri Port Ghalibista etelään, sijaitsee All Inclusive -hotellimme Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, josta minibussit kulkevat Port Ghalibin keskustaan useita kertoja päivässä.

Sukellusta ja snorklausta

Marsa Alamin rannikko on kuuluisa sukelluspaikoistaan. Teemme yhteistyötä pohjoismaalaisen sukellusyrityksen Colona Diversin kanssa ja valikoimassamme on paketteja niin kokeneille kuin aloitteleville sukeltajille, kuten esimerkiksi:

  • Delfiinisafari ja snorklausta
  • Opastussukellus – 2 sukellusta (kokopäiväretki)
  • Urheilusukellus PADI Open Water
  • Jatkokurssi PADI Advanced Open Water
  • 5 päivän sukelluspaketti, 10 sukellusta, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille

 
Mielenkiintoisia retkiä

  • Supersafari-retkellä koko perhe pääsee ratsastamaan kamelilla, ajamaan mönkijällä aavikolla ja syömään päivällistä beduiinileirillä auringonlaskun aikaan
  • Kulttuurihistoriallinen kierros El Quseirissa
  • Seascope-lasipohjavene, näe Punaisenmeren pinnanalainen maailma kastumatta
  • Päiväretki Luxoriin, jossa näet mm. Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut hautakammiot
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Marsa Alamiin meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. 5 t 25 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Port Ghalibissa kestää n. 10 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Port Ghalibissa kestää n. 10 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit