Finnmatkojen Blue Couples Coraya Beach Resort FFFF+

Blue Couples Coraya Beach Resort FFFF+

Pareille, rauhalliseen lomanviettoon

Hinta alk.
428 e 668 e
13.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Couples Coraya Beach Resort sopii pariskunnille, jotka haluavat viettää rauhallista lomaa tasokkaassa hotellissa. Marokkolaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa on paljon yksityiskohtia, kuten suihkulähteitä ja itämaisin kuvioin koristeltuja laattoja. Täältä löytyy lisäksi spa, kuntosali ja tennismahdollisuus. Näytä lisää
Hinta alk.
428 e 668 e
13.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Couples Coraya Beach Resort sopii pariskunnille, jotka haluavat viettää rauhallista lomaa tasokkaassa hotellissa. Marokkolaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa on paljon yksityiskohtia, kuten suihkulähteitä ja itämaisin kuvioin koristeltuja laattoja. Täältä löytyy lisäksi spa, kuntosali ja tennismahdollisuus.

Coraya Beach Resortiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat.

Baareja ja kahviloita
Ostosmahdollisuudet ja ravintolatarjonta hotellin lähellä ovat vähäiset, mutta itse Coraya Beach Resortissa on useita baareja ja kahviloita – kokeile vaikka Zuzua, joka sijaitsee yläkerrassa tai Night & Daytä, jossa on avotakka.

Allasalue
Ihmeköynnösten lomassa sijaitsevalla allasalueella on altaaseen sijoitettu allasbaari, ja voit nauttia juomasi aurinkovarjon alla istuskellen tai baaritiskin ääressä uima-altaassa. Yksi altaista on talvisin lämmitetty.

Ateriat ja ihastuttava näkymä!
Pääravintolassa, Al Mahassa, tarjoillaan aamiais- ja päivällisbuffet, ja siellä on myös mahdollisuus nauttia kokin tilauksesta valmistamia ruoka-annoksia. Suosittelemme ruokailua terassilla, josta on upea näköala allasalueelle ja Corayan lahdelle.

Lomaile vielä mukavammin – varaa All Inclusive
Voit varata All Inclusiven lisäpalveluna jo etukäteen. Aterioiden ja baaritarjoilun lisäksi All Inclusiveen sisältyy sisäänpääsy kuntosalille ja sisäuima-altaaseen, yhden kerran viikossa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, puolihoito (aamiais- ja päivällispöytä). Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje