Marsa Alamin rannikko

Egyptin uusin aurinkorannikko, joka on tunnettu erityisesti rannoistaan ja snorklausriutoistaan sekä moderneista lomahotelleistaan. Joukossa mm. yksi perheystävällinen Blue Village, yksi Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä yksi Splash-hotelli omalla vesipuistolla.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Marsa Alamiin meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. 5 t 25 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Port Ghalibissa kestää n. 10 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Port Ghalibissa kestää n. 10 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Marsa Alamin rannikko

 • Port Ghalib
  Port Ghalib
  Port Ghalib

  Port Ghalib

  Moderni, raikas ja monipuolinen lomakohde, joka on alusta lähtien suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Täällä voit rentoutua laguunien, rantojen sekä ravintoloiden ja kauppojen reunustaman rantakadun äärellä.

 • El Quseir
  El Quseir
  El Quseir

  El Quseir

  Tasokkaat hotellimme monine palveluineen sijaitsevat rannoilla El Quseirin pikkukaupungin lähellä. Splash-hotellissamme matkan hintaan sisältyy vapaa pääsy Egyptin huimimpaan vesipuistoon.

 • Coraya Bay
  Coraya Bay
  Coraya Bay

  Coraya Bay

  Coraya Bay on houkutteleva lomakohde, jossa on ranta, snorklaamiseen soveltuva riutta, vesipuisto ja korkeatasoisia All Inclusive -hotelleja. Täältä löydät myös Blue Villagen perheille sekä Blue Couples -hotellin ilman lapsia matkustaville aikuisille.