Finnmatkojen Caribbean World Resort FFFF
All Inclusive Beach

Caribbean World Resort FFFF

Hienon hiekkarannan äärellä ja All Inclusive

Caribbean World Resortissa Soma Bayssa asut yhden rannikon parhaimman hiekkarannan äärellä. Täällä on runsaasti urheiluaktiviteetteja, hyvin varustettu kuntosali ja spa. Ja rannalla on suuri purjelautailukeskus. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää

Caribbean World Resortissa Soma Bayssa asut yhden rannikon parhaimman hiekkarannan äärellä. Täällä on runsaasti urheiluaktiviteetteja, hyvin varustettu kuntosali ja spa. Ja rannalla on suuri purjelautailukeskus. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Caribbean World Resort sijaitsee rauhallisella paikalla Soma Bayssa. Hotellilta on reilu kymmenen kilometriä Safagan satamakaupunkiin ja hotellin bussikuljetuksella pääset Hurghadan Sekkalaan.

Kolme allasta ja pieni vesipuisto
Puutarhan halki kiemurteleva allasalue on jaettu kolmeen osaan aktiviteettialtaineen ja lastenaltaineen. Lähimpänä rantaa olevalla allasalueella on kolme vesiliukumäkeä ja perheen pienimmille löytyy myös oma pieni liukumäki.

Täytä lomapäivät aktiviteeteilla


Hotellilla on runsas urheilutarjonta, tässä muutamia esimerkkejä:
  • Valaistu tenniskenttä
  • Koripallo- ja multisport-kenttä
  • Rantalentopallo
  • Pelihalli, jossa pöytätennistä, tikanheittoa ja biljardia
  • Sukellus- ja purjelautailukeskus rannalla
  • Hyvin varustettu kuntosali


Rentouttavia spa-hoitoja
Hotellin Paradise spassa voit kokeilla esim. savihoitoja, erilaisia hierontoja ja aromaterapiaa. Täällä on myös lämmitetty sisäuima-allas, höyrysauna, jacuzzi ja kampaamo.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje