Finnmatkojen Premier Le Rêve Hotel & Spa FFFFF

Premier Le Rêve Hotel & Spa FFFFF

Tasokkuutta viimeistä piirtoa myöten

Hinta alk.
743 e 978 e
08.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Couples Premier Le Rêve Hotel & Spassa asut ylellisessä ympäristössä aivan rannalla Sahl Hasheeshissa, noin parikymmentä kilometriä Hurghadan eteläpuolella. Täältä löydät niin modernin ja hyvin varustetun kuntosalin kuin tasokkaan span kahdelle suunniteltuine hoitoineen. Näytä lisää
Hinta alk.
743 e 978 e
08.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Couples Premier Le Rêve Hotel & Spassa asut ylellisessä ympäristössä aivan rannalla Sahl Hasheeshissa, noin parikymmentä kilometriä Hurghadan eteläpuolella. Täältä löydät niin modernin ja hyvin varustetun kuntosalin kuin tasokkaan span kahdelle suunniteltuine hoitoineen.

Blue Couples Premier Le Rêve Hotel & Spahan ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat asiakkaat.

Pehmustetut aurinkotuolit
Voitte virkistäytyä suurella allasalueella ja ihailla hienoa näköalaa Punaisellemerelle. Lähellä sijaitsevassa allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä drinkkejä mukavasti varjossa. Aivan allasalueen tuntumasta alkaa hieno hiekkaranta, jossa voitte rentoutua kahdelle suunnitelluilla pehmustetuilla aurinkotuoleilla.

Rentouttavia spa-hoitoja
Hotellin rentouttavassa spassa on tarjolla monenlaisia vartalo- ja kauneushoitoja, jacuzzi, sauna ja hierontaa. Hoidon jälkeen voit pistäytyä modernilla kuntosalilla. Hotellilla on lisäksi tarjolla aktiviteetteja kuten biljardia ja rantalentopalloa, sekä pelihuone.

All Inclusive
All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Baarien ja noutopöytäravintoloiden lisäksi voit käydä à la carte -ravintolassa 1 krt/ravintola/vk (koskee kolmea kuudesta à la carte -ravintolasta). Pöytävaraus tulee tehdä edellisenä pävänä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje