Finnmatkojen Hurghadan rannikko

Hurghadan rannikko

Hurghadassa vietät ihanan ja edullisen aurinkoloman. Hurghadan rannikko tarjoaa moderneja hotelleja, pitkiä rantoja, snorklausta, hyvät ostosmahdollisuudet, retkiä, kylpylöitä, herkullista ruokaa ja aurinkovarman sään. Värikkään Hurghadan kaupungin lisäksi lähistöllä sijaitsevat lomakohteet El Gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh ja Soma Bay. Lue lisää

Hurghadassa vietät ihanan ja edullisen aurinkoloman. Hurghadan rannikko tarjoaa moderneja hotelleja, pitkiä rantoja, snorklausta, hyvät ostosmahdollisuudet, retkiä, kylpylöitä, herkullista ruokaa ja aurinkovarman sään. Värikkään Hurghadan kaupungin lisäksi lähistöllä sijaitsevat lomakohteet El Gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh ja Soma Bay.

Rantoja, vesipuistoja, mausteputiikkeja ja hummusta
Egyptissä aurinkolomien suosio alkoi juuri Hurghadasta 1980-luvulla. Aluksi Hurghadan rannikon löysivät sukellusharrastajat, mutta sittemmin matkailun kehitys on ollut nopeaa, ja nykyään pitkiä hiekkarantoja reunustavat korkeatasoisten hotellien helminauhat. Alueelta löytyy myös viihtyisiä satamia, ostoskeskuksia, vesipuistoja ja klubeja. Herkkusuille löytyy ravintolatarjontaa paikallisista egyptiläisistä herkuista italialaisiin ja aasialaisiin kulinaarisiin nautintoihin.

Löydä Nemo – tai Tutankhamon!
Kun haluat nähdä ja kokea lähemmin Egyptiä, voit valita mielenkiintoisen retken runsaasta tarjonnastamme. Punaisenmeren koralleihin voit tutustua sukeltaen tai snorklaten, ja aavikko kutsuu kamelisafarille tai mönkijäseikkailulle. Vanha egyptiläinen kulttuuri ja taide tarjoavat elämyksiä Luxorissa, jossa temppelit, patsaat ja hieroglyfein koristellut hautakammiot muistuttavat faraoiden ajasta.

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Hurghadan lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

 • Hurghada – Hurghadan rannikon suurin kaupunki, hyvät shoppailumahdollisuudet, iltaelämää ja Blue Village -hotelli
 • El Gouna – uniikki ja viihtyisä lomakohde kanavineen, laguuneineen, satamineen ja viihtyisine toreineen
 • Makadi Bay – pitkä hiekkaranta, vesipuisto, golfkenttä, Blue Couples-, Blue Star- ja Splash-hotellit
 • Sahl Hasheesh – ylellinen ja tyylikäs lomakohde, viiden tähden Blue Couples -hotelli pariskunnille
 • Soma Bay – pienempi, rauhallinen lomakohde niemellä, upeat hiekkarannat
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Hurghadaan meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. paluu n. 5 t 20 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Hurghadan rannikko

 • Makadi Bay

  Makadi Bay

  Hieno hiekkaranta koralliriuttoineen, spa, golfkenttä ja vesipuisto. Hotellivalikoimassamme on Blue Star perheaktiviteetteineen, Blue Couples ilman lapsia matkustaville ja Splash-hotelli upeine vesipuistoineen.

 • El Gouna

  El Gouna

  Pehmeitä hiekkarantoja, tyylikästä arkkitehtuuria, oma golfkenttä ja ensiluokkaiset sukellusmahdollisuudet. Hyvin suunniteltua lomakohdetta halkovat turkoosinsiniset kanavat ja laguunit.

 • Soma Bay

  Soma Bay

  Niemellä sijaitseva rauhaisa keidas mahtavine rantoineen. Majoitu suosittuun All Inclusive -hotelliimme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannan äärellä ja tarjoaa monia aktiviteetteja.

 • Sahl Hasheesh

  Sahl Hasheesh

  Elegantti lomakohde hiekkarannalla, kristallinkirkkaan veden äärellä. Ja tätä kaikkea kehystää lumoava muinaisegyptiläinen ja maurilainen arkkitehtuuri. Viiden tähden Blue Couples -hotellimme on suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille.