Finnmatkojen Hurghadan rannikko
S?k pris och boka resa

Hurghadan rannikko

Punaisenmeren tärkein aurinkorannikko tasokkaine sukellusmahdollisuuksineen, ostospaikkoineen, ravintoloineen, huveineen ja raikkaine lomahotelleineen. Lomakohteina mm. El Gouna, Hurghada, Makadi Bay ja Sahl Hasheesh.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Hurghadaan meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. paluu n. 5 t 20 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Hurghadan rannikko

 • Makadi Bay

  Makadi Bay

  Hieno hiekkaranta koralliriuttoineen, spa, golfkenttä ja vesipuisto. Hotellivalikoimassamme on Blue Star perheaktiviteetteineen, Blue Couples ilman lapsia matkustaville ja Splash-hotelli upeine vesipuistoineen.

 • El Gouna

  El Gouna

  Pehmeitä hiekkarantoja, tyylikästä arkkitehtuuria, oma golfkenttä ja ensiluokkaiset sukellusmahdollisuudet. Hyvin suunniteltua lomakohdetta halkovat turkoosinsiniset kanavat ja laguunit.

 • Soma Bay

  Soma Bay

  Niemellä sijaitseva rauhaisa keidas mahtavine rantoineen. Majoitu suosittuun All Inclusive -hotelliimme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannan äärellä ja tarjoaa monia aktiviteetteja.

 • Sahl Hasheesh

  Sahl Hasheesh

  Elegantti lomakohde hiekkarannalla, kristallinkirkkaan veden äärellä. Ja tätä kaikkea kehystää lumoava muinaisegyptiläinen ja maurilainen arkkitehtuuri. Viiden tähden Blue Couples -hotellimme on suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille.