Finnmatkojen Hurghadan rannikko

Hurghadan rannikko

Punaisenmeren tärkein aurinkorannikko tasokkaine sukellusmahdollisuuksineen, ostospaikkoineen, ravintoloineen, huveineen ja raikkaine lomahotelleineen. Lomakohteina mm. El Gouna, Hurghada, Makadi Bay ja Sahl Hasheesh.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Hurghadaan meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. paluu n. 5 t 20 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Hurghadan rannikko

 • El Gouna

  El Gouna

  Pehmeitä hiekkarantoja, tyylikästä arkkitehtuuria, oma golfkenttä ja ensiluokkaiset sukellusmahdollisuudet. Hyvin suunniteltua lomakohdetta halkovat turkoosinsiniset kanavat ja laguunit.

 • Makadi Bay

  Makadi Bay

  Houkutteleva lomakohde, jossa on lomahotelleja, hieno hiekkaranta koralliriuttoineen, spa, golfkenttä ja vesipuisto. Hotellivalikoimassamme on yksi Blue Star perheaktiviteetteineen sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Sahl Hasheesh

  Sahl Hasheesh

  Elegantti lomakohde hiekkarannalla, kristallinkirkkaan veden äärellä. Ja tätä kaikkea kehystää lumoava muinaisegyptiläinen ja maurilainen arkkitehtuuri. Viiden tähden Blue Couples -hotellimme on suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Soma Bay

  Soma Bay

  Niemellä sijaitseva rauhaisa keidas mahtavine rantoineen. Majoitu suosittuun All Inclusive -hotelliimme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannan äärellä ja tarjoaa monia aktiviteetteja.