Hurghadan rannikko

Punaisenmeren tärkein aurinkorannikko tasokkaine sukellusmahdollisuuksineen, ostospaikkoineen, ravintoloineen, huveineen ja raikkaine lomahotelleineen. Lomakohteina mm. El Gouna, Hurghada, Makadi Bay ja Sahl Hasheesh.

Punaisenmeren tärkein aurinkorannikko tasokkaine sukellusmahdollisuuksineen, ostospaikkoineen, ravintoloineen, huveineen ja raikkaine lomahotelleineen. Lomakohteina mm. El Gouna, Hurghada, Makadi Bay ja Sahl Hasheesh. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Hurghadaan meno n. 5 t 10 min. ja paluu n. paluu n. 5 t 20 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Hurghadan rannikko

 • El Gouna
  El Gouna
  El Gouna

  El Gouna

  Pehmeitä hiekkarantoja, tyylikästä arkkitehtuuria, oma golfkenttä ja ensiluokkaiset sukellusmahdollisuudet. Hyvin suunniteltua lomakohdetta halkovat turkoosinsiniset kanavat ja laguunit.

 • Hurghada
  Hurghada
  Hurghada

  Hurghada

  Monipuolinen rantakohde, joka tarjoaa ostoksia, huveja, ravintoloita ja raikkaita lomahotelleja. Kuten suosittu hotellimme Blue Village Aquamarine aivan rannalla.

 • Makadi Bay
  Makadi Bay
  Makadi Bay

  Makadi Bay

  Houkutteleva lomakohde, jossa on lomahotelleja, hieno hiekkaranta koralliriuttoineen, spa, golfkenttä ja vesipuisto. Hotellivalikoimassamme on yksi Blue Star perheaktiviteetteineen sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Sahl Hasheesh
  Sahl Hasheesh
  Sahl Hasheesh

  Sahl Hasheesh

  Elegantti lomakohde hiekkarannalla, kristallinkirkkaan veden äärellä. Ja tätä kaikkea kehystää lumoava muinaisegyptiläinen ja maurilainen arkkitehtuuri. Viiden tähden Blue Couples -hotellimme on suunniteltu ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Soma Bay
  Soma Bay
  Soma Bay

  Soma Bay

  Niemellä sijaitseva rauhaisa keidas mahtavine rantoineen. Majoitu suosittuun All Inclusive -hotelliimme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannan äärellä ja tarjoaa monia aktiviteetteja.

Sivun alkuun