Finnmatkojen Sensimar Makadi FFFF+

Sensimar Makadi FFFF+

Rentouttava ja aikuinen ilmapiiri

Hinta alk.
643 e 843 e
12.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Finnmatkojen Blue Couples Sensimar Makadi sijaitsee aivan rannan lähellä. Hotelli on suunnattu pariskunnille ja täällä vallitsee aikuinen ilmapiiri. Sensimar Makadissa pääset rentoutumaan täydellisesti ja täältä löytyy myös tenniskenttä, spa ja kuntosali. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
643 e 843 e
12.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Finnmatkojen Blue Couples Sensimar Makadi sijaitsee aivan rannan lähellä. Hotelli on suunnattu pariskunnille ja täällä vallitsee aikuinen ilmapiiri. Sensimar Makadissa pääset rentoutumaan täydellisesti ja täältä löytyy myös tenniskenttä, spa ja kuntosali. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Blue Couples Sensimar Makadiin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Päiviä rannalla ja lämmitetyllä altaalla
Hotellin suurella aurinkoterassilla on lämmitetty uima-allas, jonka äärellä voitte yhdessä loikoilla. Mikäli vietätte mieluummin päivää rannalla, on siellä tuulelta suojatut aurinkotuolit. Lisäksi rannalla on mahdollisuus harrastaa ranta - ja vesiurheilua.

Rentoutumista vai aktiivisiä lomapäiviä
Sensimar Makadissa voit haastaa matkakumppanisi erään tennistä tai petankkia. Makadi Spassa on lisämaksusta tarjolla spa- ja hierontahoitoja sekä sauna. Viihdeohjelmaa ja livemusiikkia on tarjolla muutamana iltana viikossa.

Shoppailua
Eikä siinä vielä kaikki. Kaksi kertaa päivässä on tarjolla maksullinen kuljetus Village roadille, New Hurghadaan. Paikat tulee varata vastaanotosta kolme tuntia ennen.
Ja jos haluat kävellä, sijaitsee Makadi Bayn keskusta ja Souk Makadi kauppoineen ja ravintoloineen lähellä. Läheinen disko houkuttelee poikkeamaan iltaisin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje