Finnmatkojen Sensimar Makadi FFFF+

Sensimar Makadi FFFF+

Rentouttava ja aikuinen ilmapiiri

Finnmatkojen Blue Couples Sensimar Makadi on suunnattu pariskunnille ja hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri. Sensimar Makadissa asuessasi voit helposti valita kuinka paljon rentoutumista ja aktiviteetteja itse kaipaat lomallasi. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää

Finnmatkojen Blue Couples Sensimar Makadi on suunnattu pariskunnille ja hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri. Sensimar Makadissa asuessasi voit helposti valita kuinka paljon rentoutumista ja aktiviteetteja itse kaipaat lomallasi. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Hotelliin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Päiviä rannalla ja lämmitetyllä altaalla
Hotellin suurella aurinkoterassilla on lämmitetty uima-allas, jonka äärellä voitte yhdessä loikoilla. Mikäli vietätte mieluummin päivää rannalla, on myös siellä aurinkotuolit. Lisäksi rannalla on mahdollisuus harrastaa ranta - ja vesiurheilua.

Rentoutumista vai aktiivisiä lomapäiviä


Tässä muutamia esimerkkejä hotellin runsaista palveluista:
  • Mahdollisuus pelata tennistä ja petankkia
  • Kuntoilutila lähellä sijaitsevassa hotelli Makadi Sunissa
  • Hierontaa, spa ja sauna Makadi Spassa, lisämaksusta
  • Ravintola ja baari
  • Viihdeohjelmaa, mm. elävää musiikkia

Shoppailua
Eikä siinä vielä kaikki. Kaksi kertaa päivässä on tarjolla maksullinen kuljetus Village roadille, New Hurghadaan. Paikat tulee varata vastaanotosta kolme tuntia ennen.
Ja jos haluat kävellä, sijaitsee Makadi Bayn keskusta ja Souk Makadi kauppoineen ja ravintoloineen lähellä. Läheinen disko houkuttelee poikkeamaan iltaisin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje