Finnmatkojen Saraya Suites FFFF

Saraya Suites FFFF

Rento tunnelma ja sisäänpääsy vesipuistoon

Ilmapiiriltään rennossa Makadi Bayn Blue Star Saraya Suitesissa on useita allasalueita ja runsaasti aktiviteetteja. Lähellä sijaitsevat sekä Punainenmeri että Makadin keskusta. Saraya Suitesin asukkailla on lisäksi vapaa sisäänpääsy vesipuistoon. Varaa lisäpalveluna puolihoito tai All Inclusive.  Näytä lisää

Ilmapiiriltään rennossa Makadi Bayn Blue Star Saraya Suitesissa on useita allasalueita ja runsaasti aktiviteetteja. Lähellä sijaitsevat sekä Punainenmeri että Makadin keskusta. Saraya Suitesin asukkailla on lisäksi vapaa sisäänpääsy vesipuistoon. Varaa lisäpalveluna puolihoito tai All Inclusive. 

Saraya Suitesissa on useita uima-altaita kahdella eri allasalueella. Perheen pienimmille on kaksi allasta, joista toinen on suojaavan aurinkokatoksen alla.

Vapaa sisäänpääsy vesipuistoon
Uimista ja vesileikkejä rakastaville löytyy vesipuisto Makadi Water World, Madinat Makadin laitamilla. Hotelli järjestää vesipuistoon kuljetuksen useita kertoja päivässä, jotta sinulla olisi mahdollisuus pitää hauskaa polskuttelun merkeissä niin paljon kuin vain jaksat! Vesipuistossa on kaikkiaan 45 vesiliukumäkeä sekä suuri uima-allas. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että kuljetukset vesipuistoon, sisäänpääsyt, ruoka ja juomat vesipuistossa sekä tietysti jäätelö vesipuiston snackbaarissa, ovat Saraya Suitesin asiakkaille maksuttomia.

Hotelli täynnä mahdollisuuksia
Saraya Suitesissa on myös runsaasti palveluita ja aktiviteetteja. Hotellista löytyy kuntoilutila, jos haluat hieman liikkua lomallasi. Lisäksi hotellilla on omat aktiviteettiohjaajat pitämässä huolen siitä, että tunnelma pysyy korkealla. Hotellin järjestämää viihdeohjelmaa on tarjolla muutamana iltana viikossa.

Varaa ateriat
Lisämaksusta voit varata aamiaispöydän, puolihoidon tai edullisen All Inclusiven, jota voimme lämpimästi suositella. Alueella on valikoimaltaan erittäin suppeahko ruokakauppa. Paras elintarvikevalikoima löytyy Senzo Mallin ostoskeskuksesta, n. 20 minuutin taksimatkan päästä Makadista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Vesipuisto: kuljetus, sisäänpääsy ja tietyt ateriat sekä juomat.

Sulje