BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Saraya Suites FFFF

Rento tunnelma ja sisäänpääsy vesipuistoon

Hinta alk.
405 e698 e
28.10.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Makadi Bayssa sijaitsevassa Blue Star Saraya Suitesissa vallitsee leppoisa tunnelma useine allasalueineen ja runsaine aktiviteetteineen. Lähellä sijaitsevat sekä Punainenmeri että Makadin keskusta mukavine ravintoloineen, kahviloineen ja lukuisine kauppoineen. Lue lisää
Hinta alk.
405 e698 e
28.10.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Makadi Bayssa sijaitsevassa Blue Star Saraya Suitesissa vallitsee leppoisa tunnelma useine allasalueineen ja runsaine aktiviteetteineen. Lähellä sijaitsevat sekä Punainenmeri että Makadin keskusta mukavine ravintoloineen, kahviloineen ja lukuisine kauppoineen.

Saraya Suitesissa on useita uima-altaita kahdella eri allasalueella. Perheen pienimmille on kaksi allasta, joista toinen on suojaavan aurinkokatoksen alla.

Vapaa sisäänpääsy vesipuistoon
Uimista ja vesileikkejä rakastaville löytyy vesipuisto Makadi Water World, Madinat Makadin laitamilla. Hotelli järjestää vesipuistoon kuljetuksen useita kertoja päivässä, jotta sinulla olisi mahdollisuus pitää hauskaa polskuttelun merkeissä niin paljon kuin vain jaksat! Vesipuistossa on kaikkiaan 45 vesiliukumäkeä sekä suuri uima-allas. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että kuljetukset vesipuistoon, sisäänpääsyt, ruoka ja juomat vesipuistossa sekä tietysti jäätelö vesipuiston snackbaarissa, ovat Saraya Suitesin asiakkaille maksuttomia.

Hotelli täynnä mahdollisuuksia
Saraya Suitesissa on myös runsaasti palveluita ja aktiviteetteja. Hotellista löytyy kuntoilutila, jos haluat hieman liikkua lomallasi. Lisäksi hotellilla on omat aktiviteettiohjaajat pitämässä huolen siitä, että tunnelma pysyy korkealla. Hotellin järjestämää viihdeohjelmaa on tarjolla muutamana iltana viikossa.

Varaa ateriat
Lisämaksusta voit varata aamiaispöydän, puolihoidon tai edullisen All Inclusiven, jota voimme lämpimästi suositella. Alueella on valikoimaltaan suppeahko ruokakauppa. Paras elintarvikevalikoima löytyy Senzo Mallin ostoskeskuksesta, n. 20 minuutin taksimatkan päästä Makadista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Vesipuisto: kuljetus, sisäänpääsy ja tietyt ateriat sekä juomat.

Sulje
Rantaan 500-700 m
Keskustaan 100 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8,1 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,5
Hotellipalvelu 8,7
Ruoka 6,8
Päivitetty: 20.10.2014. Perustuu 60 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit