Finnmatkojen Blue Star Saraya Suites FFFF

Blue Star Saraya Suites FFFF

Rento tunnelma ja sisäänpääsy vesipuistoon

Hinta alk.
188 e 688 e
01.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Makadi Bayn Blue Star Saraya Suitesissa asut lähellä keskustaa ja rantaa. Täällä on useita allasalueita ja runsaasti aktiviteetteja. Saraya Suitesin asukkailla on lisäksi vapaa sisäänpääsy vesipuistoon. Varaa lisäpalveluna puolihoito tai All Inclusive.  Näytä lisää
Hinta alk.
188 e 688 e
01.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Makadi Bayn Blue Star Saraya Suitesissa asut lähellä keskustaa ja rantaa. Täällä on useita allasalueita ja runsaasti aktiviteetteja. Saraya Suitesin asukkailla on lisäksi vapaa sisäänpääsy vesipuistoon. Varaa lisäpalveluna puolihoito tai All Inclusive. 

Saraya Suitesissa on useita uima-altaita kahdella eri allasalueella. Perheen pienimmille on kaksi allasta, joista toinen on suojaavan aurinkokatoksen alla.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Vapaa sisäänpääsy vesipuistoon
Saraya Suitesista löytyy vesipuisto Makadi Water World, Madinat Makadin laitamilla. Hotelli järjestää vesipuistoon kuljetuksen useita kertoja päivässä, jotta sinulla olisi mahdollisuus pitää hauskaa polskuttelun merkeissä niin paljon kuin vain jaksat! Vesipuistossa on 45 vesiliukumäkeä sekä suuri uima-allas. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että kuljetukset vesipuistoon, sisäänpääsyt, ruoka ja juomat vesipuistossa sekä tietysti jäätelö vesipuiston snackbaarissa ovat maksuttomia.

Varaa ateriat
Lisämaksusta voit varata aamiaispöydän, puolihoidon tai edullisen All Inclusiven, jota voimme lämpimästi suositella. Alueella on valikoimaltaan suppeahko ruokakauppa. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Vesipuisto: kuljetus, sisäänpääsy ja tietyt ateriat sekä juomat.

Sulje