Finnmatkojen Triton Empire FFF

Triton Empire FFF

Mukava hotelli, paljon palveluita

Hinta alk.
323 e 523 e
19.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Triton Empiressa asut lähellä rantaa, mutta samalla myös keskeisellä paikalla El Daharin alueella Hurghadassa. Hotellilla on yksityinen ranta yhdessä sisarhotelli Triton Empire Beach Resortin kanssa. Rannalla on aurinkotuoleja ja urheilumahdollisuuksia. Näytä lisää
Hinta alk.
323 e 523 e
19.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Triton Empiressa asut lähellä rantaa, mutta samalla myös keskeisellä paikalla El Daharin alueella Hurghadassa. Hotellilla on yksityinen ranta yhdessä sisarhotelli Triton Empire Beach Resortin kanssa. Rannalla on aurinkotuoleja ja urheilumahdollisuuksia.

Rannan lisäksi Triton Empiressä on myös muita mahdollisuuksia nauttia auringosta ja uimisesta. Hotellilla on kerrosta ylempänä sijaitsevan pienen uima-altaan lisäksi toinen uima-allas aurinkoterasseineen sekä allasbaari. Täällä vallitsee välitön ja leppoisa ilmapiiri! Olet myös tervetullut Triton Empire Beach Resortin altaalle. Lisäksi rantaan on järjestetty maksuton bussikuljetus päivittäin.

Kuntosali, kahvila ja livemusiikkia
Hotelli Triton Empiressä on fitness-osasto, jossa on niin kuntosali, jacuzzi, sauna kuin mahdollisuus hierontaan. Lisäksi hotellin palveluihin kuuluu kauneushoitola, kahvila ja matkamuistomyymälä. Hotellialueella järjestetään iltaisin viihdeohjelmaa, esim. livemusiikkia tai show-esityksiä.

Triton Empiressä voit varata puolihoidon lisämaksusta. Puolihoito sisältää päivällisen noutopöydästä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje