Finnmatkojen Aquamarine FFFF+

Retket Egypti

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aavikkocrossia

  Mönkijällä halki aavikon

  Lähde mukaan vauhdikkaalle aavikkosafarille! Vahvan, nelipyöräisen moottoripyörän selässä istuen matkaamme pitkin aavikkoa ja pidämme tauon beduiinileirissä. Lue lisää

  Lähde mukaan vauhdikkaalle aavikkosafarille! Vahvan, nelipyöräisen moottoripyörän selässä istuen matkaamme pitkin aavikkoa ja pidämme tauon beduiinileirissä.

  Jos olet joskus kokeillut ajamista lumikelkalla, voi sinulla olla aavistus siitä, millaiselta tuntuu ajaa halki avoimen, rajattoman maiseman. Erona on vain se, että ajoneuvo on terhakka mönkijä ja lumen sijaan alla on aavikon hiekkaa ja mäennyppylöitä.

  Retkelle lähdetään hotelleista bussilla kohti leiriä. Kun olet saanut kypärän, aurinkolasit ja huivin nenän ja suun eteen, saat opetusta ajoneuvon käsittelyyn ja reittiohjeet. Sitten vain matkaan!

  Ajamme suoraan aavikolle ja tutustumme tähän karuun maisemaan. Kun väsymys alkaa tuntua, pidämme tauon aavikon beduiinileirissä. Lepäämme ja nautimme virvokkeita ennen kun lähdemme paluumatkalle.

  Mahdollisuus tehdä pieni tutustumiskierros leirissä ennen lähtöä. Mahdollisuus myös kameliratsastukseen.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Delfiinisafari ja snorklausta

  Päivä koralliriutalla

  Kokopäiväretki, jonka ohjelmassa on venematka, snorklausta, auringonottoa ja uimista sekä mahdollisuus nähdä omin silmin delfiinejä. Lue lisää

  Kokopäiväretki, jonka ohjelmassa on venematka, snorklausta, auringonottoa ja uimista sekä mahdollisuus nähdä omin silmin delfiinejä.

  Lähdemme yhdessä merelle ja suuntaamme koralliriutoille, joiden luona delfiineillä on tapana oleskella. Vietämme riutoilla koko päivän aurinkoa ottaen, uiden ja snorklaten.

  Hyvällä onnella pääset uimaan lähelle näitä älykkäitä ja uteliaita eläimiä.

  Retki toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisen Colona Divers -sukellusyrityksen kanssa. Snorklaamme veneestä käsin avomerellä. Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan. Märkäpuvun voi vuokrata noin 4 euron lisämaksusta.

  Lounas ei sisälly retken hintaan, mutta sitä tarjoillaan veneellä noin 4 euron lisämaksusta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Desert Adventure

  Seikkailu aavikolla

  Lähde mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun aavikolla! Päivän aikana pääset ajamaan mönkijällä ja Spider Carilla. Voit lisäksi kokeilla ratsastamista hevosella, kamelilla ja aasilla. Lue lisää

  Lähde mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun aavikolla! Päivän aikana pääset ajamaan mönkijällä ja Spider Carilla. Voit lisäksi kokeilla ratsastamista hevosella, kamelilla ja aasilla.

  Lähde mukaan retkelle ja koe vapaudentunne, jonka ajelu halki avoimen, lähes rajattomalta näyttävän maaston läpi synnyttää. Ajoneuvona on terhakka mönkijä ja maasto on aavikon hiekkaa.

  Lähdemme tukileirillemme, jossa käymme läpi turvallisuusohjeet. Saatuasi kypärän päähäsi, aurinkolasit silmillesi ja huivin nenän ja suun suojaksi, on aika lähteä!

  Ajamme suoraan aavikolle ja tutustumme sen karuun maisemaan. Vauhdikkaan aavikkoajelun jälkeen palaamme tukileirillemme, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla Spider Carilla ajamista. Täällä voit myös halutessasi ratsastaa hevosella, kamelilla tai aasilla.

  Seikkailun päätteeksi nautimme yksinkertaisen egyptiläisen lounaan aavikkoleirissämme.

  Otathan retkelle mukaan aurinkolasit, jalkaan hyvin istuvat kengät, vesipullon ja huivin tai vastaavan kasvojen suojaksi. Huiveja on mahdollista ostaa myös paikan päältä.  

  Alle 16-vuotiaat, jotka voivat vain olla matkustajana Spider Carissa saattavat joutua odottamaan vuoroaan. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivaisille.

  Ikärajat
  Mönkijä (Quad): 16 vuotta. Spider Car: 16 vuotta ajamiseen, 8 vuotta edessä istumiseen, 5 vuotta takana istumiseen (max 4 henkilöä ajoneuvoa kohden).

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Kaupunkikierros Hurghadassa

  Johdanto Egyptiin

  Iltapäivän aikana käymme Hurghadan eri kaupunginosissa ja näet mm. New Marinan ja basaarin. Lue lisää

  Iltapäivän aikana käymme Hurghadan eri kaupunginosissa ja näet mm. New Marinan ja basaarin.

  Hurghada on alunperin ollut pieni kalastajakylä, mutta siitä on sittemmin kehittynyt pidetty lomakohde, joka kasvaa jatkuvasti. Kierroksemme aikana käymme eri kaupunginosissa, ja opas kertoo nähtävyyksistä. Kierroksen aikana opit suunnistamaan kaupungissa ja voit jatkaa tutustumista lomakohteeseen omin päin.

  Aloitamme kierroksen El Daharista, kaupungin vanhimmasta osasta, jota kutsutaan myös "Downtowniksi". El Daharissa on vanha satama ja täällä useimmat paikalliset asuvat. Rappeutuneet julkisivut ja siivoamattomat laitakadut luovat ilmapiirin, jota voi pitää joko viehättävänä tai rähjäisenä. Täällä vierailemme moskeijassa ennen kuin jatkamme kierrostamme. Vierailemme myös El Daharin basaarilla. Basaarialueella huomaat, että kiinteitä hintoja ei ole, vaan kaupanteko on aina neuvottelua. Myyjän ja ostajan ollessa tyytyväisiä neuvottelun lopputulokseen, päättyy neuvottelu usein hymyyn ja kädenpuristukseen.

  Kierros jatkuu "New marinaan" eli Hurghadan hiljattain rakennettuun ja suosittuun kokoontumispaikkaan. Kontrasti El Dahariin nähden on selvä: rakennukset ovat upouusia ja värikkäitä ja kaupat ovat tasokkaampia putiikkeja.

  New Marina on kaupungin modernissa keskustassa Sakkalassa, jonka ohitamme matkalla satamaan. Vilkkaassa Sakkalassa on paljon kauppoja ja ravintoloita ja opas antaa mielellään ravintolavinkkejä.

  Jos haluat jäädä retken jälkeen New Hurghadaan, tulee sinun palata hotellille omin päin. Muista, että taxfree-kaupassa on mahdollista tehdä ostoksia vain 48 tunnin sisällä maahan saapumisesta. Otathan passin mukaan, jos haluat tehdä taxfree-ostoksia.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Luxor

  Temppelit ja hautakammiot Niilin rannalla

  Intensiivisen päivän aikana ehdimme kokea Karnakin temppelin, Memnonin kolossit, kuningatar Hatšepsutin temppelin ja Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut hautakammiot. Lue lisää

  Intensiivisen päivän aikana ehdimme kokea Karnakin temppelin, Memnonin kolossit, kuningatar Hatšepsutin temppelin ja Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut hautakammiot.

  Luxor on viihtyisä pikkukaupunki Niilin rannalla. Kun noustuamme aikaisin aamulla ja ajettuamme halki aavikon saavumme Luxoriin, aloitamme kierroksen tutustumalla Karnakin temppeliin. Se on valtava temppelikompleksi, jota rakennettiin yli 2 500 vuoden ajan.

  Käymme myös Niilin läntisellä rannalla, jota joskus kutsutaan "kuolleiden puoleksi". Täällä on Kuninkaiden laakso, suuri hauta-alue, jossa lepää kolme sukupolvea faraoita. Joidenkin hautojen saleihin, joissa faraoiden muumiot ovat levänneet sarkofageissaan, pääsee vain yli 100 m pitkää, kalkkikiveen hakattua holvikäytävää pitkin.

  Ainoa hauta, jonka arkeologit löysivät koskemattomana, on Tutankhamonin hauta. Sen aarteet ovat nyt Kairon Egyptiläisessä museossa, mutta useimmiten käynti kuuluisassa haudassa (joka ilman aarteitaan tuntuu melko pieneltä ja vaatimattomalta) onnistuu (pääsymaksu 100 EGP, ei sisälly retken hintaan).

  Ennen kun suuntaamme paluumatkalle Punaisenmeren rannalla sijaitseviin hotelleihimme vierailemme vielä alabasterityöpajalla, jossa valmistetaan erilaisia alabasteriesineitä.

  Retkiohjelmaan voi tulla muutoksia liikenteestä ja aukiololoajoista johtuen. Mukaan kannattaa ottaa tyyny, jota vasten voit levähtää matkan aikana.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Mahmya – päivä paratiisissa

  Loma lomassa

  Lähde veneretkelle Giftun Islandin kansallispuistoon ja Mahmyan paratiisirannalle. Täällä olet kaukana arjen kiireestä. Nauti auringosta ja uimisesta ja rentoudu. Lue lisää

  Lähde veneretkelle Giftun Islandin kansallispuistoon ja Mahmyan paratiisirannalle. Täällä olet kaukana arjen kiireestä. Nauti auringosta ja uimisesta ja rentoudu.

  Veneet lähtevät Hurghadan uudesta marinasta. Aluksella on myös aurinkokansi niille, jotka haluavat ottaa aurinkoa jo matkan aikana. Matka Giftun Islandiin kestää noin tunnin riippuen säästä ja tuulista.

  Kun lähestymme Mahmyan saarta ja rantaa, tekee loistava, lähes kristallinkirkas, turkoosi vesi vaikutuksen. Sen kontrastina on valkoinen hiekka ja karu hiekkasaari.

  Rannalla voit joko vain rentoutua kaislamatolla palmunlehvillä katetun aurinkovarjon alla tai nauttia vilvoittavaa juomaa baarin eteen asetetuilla tyynyillä. Saat ottaa aurinkoa ja uida niin paljon kuin haluat. Ja jos haluat kokeilla vähän snorklaustakin, on vedessä rannan tuntumassa paljon nähtävää.

  Halukkailla on myös mahdollisuus snorklata suuremmalla ja kauniimmalla riutalla. Yhdelle Punaisenmeren suurenmoisista koralliriutoista aivan Mahmyan lähistöllä on venekuljetus. Veneestä laskeudut suoraan veteen värikkään riutan yläpuolella. Riutalla on mahdollisuus tutkia Punaisenmeren monipuolista vedenalaista elämää. Snorklausvarusteita on lainattavissa paikan päällä ja retki riutalle kestää noin tunnin.

  Kun kaikki ovat taas koolla saarella, tarjoillaan lounasbuffet ravintolassa, joka voi ylpeillä upealla näköalalla. Noutopöydässä on tarjolla pääruokana kanaa ja tuoretta kalaa pastan tai riisin kera sekä lisäksi tietysti raikas salaattipöytä. Lounaan päättävät mehukkaat, tuoreet hedelmät.

  Lapset voivat valita kolmesta eri pääruokavaihtoehdosta ja heille ateria tarjoillaan värikkäiltä lautasilta. Lasten ateria päättyy tietenkin jäätelöön.

  Halukkailla on myös mahdollisuus lisämaksua vastaan nauttia lounas alueen à la carte -ravintolassa.

  Loppupäivä kuluu aurinkoa ottaen, uiden, rantalentopalloa tai rantajalkapalloa pelaten.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Makadi Golf Club - Green fee

  Green fee ja kuljetus Makadi Golf Clubille

  Jos olet golfkärpäsen puraisema lähde golfaamaan Makadin 18-reikäiselle golfkentälle  Lue lisää

  Jos olet golfkärpäsen puraisema lähde golfaamaan Makadin 18-reikäiselle golfkentälle 

  Mukava päivä Makadi Golf Clubin golfkentällä! Sinut haetaan hotelliltasi ja kirjaudut Makadi Golf Clubille. Kierroksen jälkeen sinut viedään takaisin hotellillesi.

  Kenttä on alueen pisin ja näkymä Punaisellemerelle on upea.

  Retkivarauksella tulee olla vähintään 2 henkilöä.

   

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Opastussukellus – 2 sukellusta

  Colona Diversin sukellusretkiä tai -kursseja

  Colona Diversilla on monivuotinen kokemus sekä PADI-sukelluskurssien että mielenkiintoisten sukellusretkien järjestämisestä Punaisenmeren kala- ja korallirikkaissa vesissä. Lue lisää

  Colona Diversilla on monivuotinen kokemus sekä PADI-sukelluskurssien että mielenkiintoisten sukellusretkien järjestämisestä Punaisenmeren kala- ja korallirikkaissa vesissä.

  Punaisenmeren suurenmoinen pinnanalainen maailma on yksi hienoimmista kokemuksista, joita Egypti tarjoaa. Aivan rannikon edustalla on rikas merielämä monine värikkäine kaloineen ja mitä kauniimpine koralliriuttoineen. Monin paikoin tuntuu siltä kuin uisi akvaariossa. Turkoosinsininen meri on kristallinkirkas ja merenpohja on usein korallihiekkaa.

  Finnmatkojen kautta voit varata eritasoisia PADI-järjestelmään perustuvia urheilusukelluskursseja tai vaihtoehtoisesti sukelluspaketteja, jos sinulla jo on sukellustodistus. Kaikki sukellusohjaajat ovat ammattimaisia PADI Dive Mastereita ja/tai ohjaajia. Punaisenmeren Ras Mohammedin ja Tiranin katsotaan kuuluvan maailman parhaimpiin sukelluspaikkoihin.

  Niin snorklaus- kuin sukellusretkemmekin toteuttaa yhteistyökumppanimme Colona Divers.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Ostosretki

  Egyptiläisiä tavaroita ja ostoskeskus

  Pidätkö shoppailusta? Lähde siinä tapauksessa tälle puolipäiväretkelle ja näe Hurghadan parhaita ostospaikkoja. Lue lisää

  Pidätkö shoppailusta? Lähde siinä tapauksessa tälle puolipäiväretkelle ja näe Hurghadan parhaita ostospaikkoja.

  Egypti kuuluu maailman suuriin parfyymimaihin ja teemmekin ensimmäisen pysähdyksen parfyymikauppaan. Vierailemme Nefertiti Palacessa, josta voit ostaa ainutlaatuisen tuoksun kotiin vietäväksi.

  Vierailemme myös Grand Pharaoh kaupassa, josta voit ostaa erilaisia nahkatuotteita, sekä El Karnak Gallery basaarissa.

  Viimeinen pysähdyspaikkamme on Senzo Mall, ostoskeskus New Hurghadassa, jossa on mm. useita kenkä- ja vaatekauppoja.

  Sulje

  Puolipäiva / Shoppailu

 • PADI Advanced Open Water -sukellussertifikaatti

  Jatkokurssi PADI OW-todistuksen omaaville

  Tällä kurssilla pääset kehittämään itseäsi ja sukeltamaan useamman kerran. Lue lisää

  Tällä kurssilla pääset kehittämään itseäsi ja sukeltamaan useamman kerran.

  PADI Advanced Open Water Diver Course on kaksi päivää kestävä jatkokurssi, joka toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanimme Colona Diversin kanssa.

  Kurssiin kuuluu viisi sukellusta, joista pakollisia ovat syväsukellus ja navigointi. Muista kolmesta sukelluksesta keskustellaan ohjaajan kanssa. Mahdollisia sukelluksia ovat esimerkiksi yösukellus, vedenalainen valokuvaus, hylkysukellus tai virtaussukellus.

  Vain osa varusteista sisältyy hintaan: 12-litran alumiinipullo (DIN- tai YOKE-venttiilillä), painot ja vyö. Muut varusteet voit tarvittaessa vuokrata sukelluskeskuksesta, n. 23 e hintaan.

  Advanced Open Water Manual ei sisälly retken hintaan, mutta on ostettavissa hintaan 35 euroa.

  Colona Divers pyrkii ensisijaisesti varustamaan ryhmän skandinaavisella tai suomenkielisellä ohjaajalla, mutta ohjaaja voi olla myös englanninkielinen.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • PADI Open Water -sukellussertifikaatti

  Sukelluskurssi aloittelijoille

  Käytä muutama lomapäivä sukellussertifikaatin hankkimiseen! Kurssiin sisältyy teoriatunnit, varusteet ja useampi sukellus. Lue lisää

  Käytä muutama lomapäivä sukellussertifikaatin hankkimiseen! Kurssiin sisältyy teoriatunnit, varusteet ja useampi sukellus.

  Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua sukelluksen alkeiskurssille, joka suoritetaan yhdessä yhteistyökumppanimme Colona Diversin kanssa. Kurssi kestää 4-5 päivää. Ensimmäisinä päivinä käydään läpi viisi teoriatuntia ja viisi allasharjoittelua tai sukellusta rantavedessä. Viimeiseksi suoritetaan neljä niin sanottua Open Water-sukellusta.

  Kurssin suoritettuaan oppilas saa PADI Open Water Diver - sertifikaatin. 12-15 -vuotiaat kurssille osallistujat saavat PADI Junior Open Water Diver-sertifikaatin. Kurssin hintaan sisältyy venematkat, ohjaus sekä lainaksi täysi sukellusvarustus. Teoriatunnit käydään Colona Diversin luokkahuoneessa.

  Vain osa varusteista sisältyy hintaan: 12-litran alumiinipullo (DIN- tai YOKE-venttiilillä), painot ja vyö. Muut varusteet voit tarvittaessa vuokrata sukelluskeskuksesta, n. 23 e hintaan.

  Colona Divers pyrkii ensisijaisesti varustamaan ryhmän skandinaavisella tai suomenkielisellä ohjaajalla, mutta ohjaaja voi olla myös englanninkielinen.

  Kansallispuistomaksu 3 euroa ei sisälly hintaan, vaan maksetaan erikseen.

  Open Water Manual ei sisälly retken hintaan, mutta on ostettavissa sukelluskeskuksesta hintaan 35 euroa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Punaisenmeren merirosvot

  Aurinkoa, uimista ja seikkailuja

  Lähde mukaan jännittävälle koko perheen seikkailuretkelle! Puolipäiväretki sisältää veneretken ja käynnin aarresaarella, Giftun Islandilla. Lue lisää

  Lähde mukaan jännittävälle koko perheen seikkailuretkelle! Puolipäiväretki sisältää veneretken ja käynnin aarresaarella, Giftun Islandilla.

  Lähdemme merirosvolaivalla Hurghadan satamasta etsimään Punaisenmeren suuria aarteita. Laivalla on aktiviteetteja sekä aikaa valmistautua suureen aarrejahtiin.

  Perillä merirosvosaarella on monenlaisen toiminnan lisäksi aikaa uimiseen ja auringosta nauttimiseen.

  Paluumatkalla selviää, että aarre onkin kätketty laivalle... Kuka löytää aarteen? Veneretken aikana pysähdymme myös snorklaamaan.

  Hiiohoi maakravut!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Seascope-lasipohjavene

  Kohtaa kiehtova pinnanalainen maailma

  Retki sinulle, joka haluat nähdä Punaisenmeren kauniin pinnanalaisen maailman kastumatta. Lue lisää

  Retki sinulle, joka haluat nähdä Punaisenmeren kauniin pinnanalaisen maailman kastumatta.

  Seascope on lasipohjavene, joka tarjoaa mahdollisuuden kuvata tai filmata pinnan alla Punaisenmeren monia kauniita, värikkäitä kaloja ja koralleja mukavasti omalta istuinpaikaltasi. Näin lähelle kiehtovaa pinnanalaista maailmaa on vaikea muulla tavoin päästä kastumatta!

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Snorklaa Punaisellamerellä

  Koe pinnanalainen paratiisi

  Vene laskee ankkurin useammalla hienolla snorklauspaikalla. Voit kokea taianomaisen, pinnanalaisen maailman värikkäine kaloineen ja upeine koralleineen. Lue lisää

  Vene laskee ankkurin useammalla hienolla snorklauspaikalla. Voit kokea taianomaisen, pinnanalaisen maailman värikkäine kaloineen ja upeine koralleineen.

  Punaisenmeren suurenmoinen pinnanalainen maailma on yksi hienoimmista kokemuksista, joita Egypti tarjoaa lomailijalle. Aivan rannikon ulkopuolella on runsaasti merellistä elämää: värikkäitä kaloja ja kauniita koralliriuttoja. Monessa paikassa tuntuu kuin uisi akvaariossa. Turkoosinsininen meri on kristallinkirkas ja merenpohja on usein valkoista korallihiekkaa.

  Tämän kokopäiväretken aikana on tilaisuus snorklata veneestä käsin joillakin hienoimmista koralliriutoista Hurghadan rannikon edustalla. Vene ankkuroi usealla sukelluspaikalla, ja kun sukellusohjaajat ovat opastaneet snorklausvarusteiden käyttöön ja kertoneet paikan olosuhteista, on aika laskeutua veteen ja tutkia omaan tahtiin koralliriutan ihmeellistä elämää.

  Retki toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisen Colona Divers -sukellusyrityksen kanssa. Snorklaamme veneestä käsin avomerellä, joten osallistujien pitää osata uida hyvin ja mielellään omata aiempaa snorklauskokemusta.

  Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan. Lounas ei sisälly retken hintaan, mutta sitä tarjoillaan veneellä lisämaksusta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sukelluspaketti – 5 päivää ja 10 sukellusta

  Kokonaisvaltainen sukelluselämys

  Tässä sukelluspaketti sinulle, joka haluat sukeltaa lomallasi mahdollisimman useasti ja päättää itse missä! Lue lisää

  Tässä sukelluspaketti sinulle, joka haluat sukeltaa lomallasi mahdollisimman useasti ja päättää itse missä!

  Sukelluspaketti järjestetään yhdessä yhteistyökumppanimme Colona Diversin kanssa. Colona Divers on skandinaavinen yritys, jonka henkilökunta muodostuu pääasiallisesti skandinaaveista ja suomenkielisestä henkilökunnasta.

  Sukelluspaketti sisältää 10 sukellusta, jotka jakautuvat viidelle päivälle – joka päivä on kaksi sukelluskertaa.

  Vain osa varusteista sisältyy hintaan: 12-litran alumiinipullo (DIN- tai YOKE-venttiilillä), painot ja vyö. Muut varusteet (maski, räpylät, snorkkeli, tasapainotusliivi, regulaattori, märkäpuku, sukellustietokone) voit tarvittaessa vuokrata sukelluskeskuksesta, n. 23 e hintaan/päivä.

  Sinun ei tarvitse lähteä sukelluksille peräkkäisinä päivinä, vaan voit itse päättää minä päivänä sukellat. Paketti on henkilökohtainen, eikä sukelluskertoja voi jakaa muiden kanssa.

  Sukelluspaikat valitaan sääolosuhteiden ja tuulen perusteella. Tavoitteena on kuitenkin, että sinulla on aina mahdollisimman monipuolinen sukellusympäristö. Siirtyminen veneellä eri sukelluskohteisiin vie n. 30–70 minuuttia.

  Retki on tarkoitettu ainoastaan sertifioiduille sukeltajille. Mikäli tarvitset sukeltamista varten lisävarusteita, voit tarvittaessa vuokrata niitä.

  Kansallispuistomaksu ei sisälly retken hintaan. Lounas on ostettavissa alukselta.

  Osallistuaksesi sukellusretkelle sinulla on oltava normaali peruskunto ja terveys. Colona Diversin retkillä on yleensä mukana skandinaavinen tai suomalainen ohjaaja, mutta tämä voi olla myös englanninkielinen.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Sultan Cleopatra VIP

  Hieman luksusta lomalle

  Ylellinen kylpyläelämys, joka sisältää kuorinnan ja rentoutumishetken jacuzzissa, suolahuoneessa, kasvohoidossa ja hieronnassa – ihana aloitus lomalle! Lue lisää

  Ylellinen kylpyläelämys, joka sisältää kuorinnan ja rentoutumishetken jacuzzissa, suolahuoneessa, kasvohoidossa ja hieronnassa – ihana aloitus lomalle!

  Sinut noudetaan hotellistasi ja saat kuljetuksen Sultan Turkish Bathiin, jossa rentoutumisen keinot ovat moninaiset.

  Aloitat mukavalla hetkellä tavallisessa saunassa ja höyrysaunassa ennen kuin pääset nauttimaan ihon kuorinnasta. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, mikä edesauttaa tasaisen ja yleensä myös hieman kestävämmän rusketuksen saamisessa. VIP-pakettiin sisältyy myös hoito kookosvoiteella ja kasvohoito savinaamiolla.

  Käsittelyn jälkeen on ihanan öljyhieronnan vuoro. Ja lopuksi voit rentoutua jacuzzissa ja suolahuoneessa.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Sultan Turkish Bath – kylpyjä ja hierontaa

  Hieman luksusta lomalle

  Hemmottele itseäsi kylpyläelämyksellä, joka sisältää kuorinnan ja rentoutumishetken jacuzzissa, suolahuoneessa ja hieronnassa – ihana aloitus lomalle! Lue lisää

  Hemmottele itseäsi kylpyläelämyksellä, joka sisältää kuorinnan ja rentoutumishetken jacuzzissa, suolahuoneessa ja hieronnassa – ihana aloitus lomalle!

  Sinut noudetaan hotellistasi ja saat kuljetuksen Sultan Turkish Bathiin, jossa rentoutumisen keinot ovat moninaiset.

  Aloitat mukavalla hetkellä tavallisessa saunassa ja höyrysaunassa ennen kuin pääset nauttimaan ihon kuorinnasta. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, mikä edesauttaa tasaisen ja yleensä myös hieman kestävämmän rusketuksen saamisessa.

  Käsittelyn jälkeen on ihanan öljyhieronnan vuoro. Ja lopuksi voit rentoutua jacuzzissa ja suolahuoneessa.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • The Ultimate Desert Adventure

  Seikkailu aavikolla

  Lähde mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun aavikolla! Päivän aikana pääset ajamaan sekä mönkijällä että Spider Carilla. Voit lisäksi kokeilla ratsastamista hevosella ja kamelilla. Illalla nautimme päivällisen noutopöydästä aavikkoleirissämme, jossa on järjestetty myös itämainen show. Lue lisää

  Lähde mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun aavikolla! Päivän aikana pääset ajamaan sekä mönkijällä että Spider Carilla. Voit lisäksi kokeilla ratsastamista hevosella ja kamelilla. Illalla nautimme päivällisen noutopöydästä aavikkoleirissämme, jossa on järjestetty myös itämainen show.

  Lähde mukaan retkelle ja koe vapaudentunne, jonka ajelu halki avoimen, lähes rajattomalta näyttävän maaston läpi synnyttää. Ajoneuvona on terhakka mönkijä ja maasto on aavikon hiekkaa.

  Lähdemme tukileirillemme, jossa käymme läpi turvallisuusohjeet. Saatuasi kypärän päähäsi, aurinkolasit silmillesi ja huivin nenän ja suun suojaksi, on aika lähteä!

  Ajamme suoraan aavikolle ja tutustumme sen karuun maisemaan. Vauhdikkaan aavikkoajelun jälkeen palaamme tukileirillemme, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla Spider Caria. Täällä voit myös halutessasi ratsastaa hevosella tai kamelilla. Illalla nautimme päivällisen noutopöydästä aavikkoleirissämme, jossa on järjestetty myös itämainen show.

  Ota mukaan aurinkolasit, jalkaan hyvin istuvat kengät, vesipullo ja huivi tai vastaava kasvojen suojaksi. Huiveja on mahdollista ostaa myös paikan päältä.

  Alle 16-vuotiaat, jotka voivat vain olla matkustajana Spider Carissa saattavat joutua odottamaan vuoroaan.

  Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivaisille.

  Sulje

  Ilta / Luonto & Ulkoilu

 • Uimista ja snorklausta Giftun Islandilla

  Helppo snorklausretki luonnonkauniissa ympäristössä

  Vene vie meidät Giftun Islandin kauniiseen kansallispuistoon, jossa voit rentoutua, uida ja nauttia hienoista snorklausolosuhteista, jotka sopivat myös aloittelijalle. Lue lisää

  Vene vie meidät Giftun Islandin kauniiseen kansallispuistoon, jossa voit rentoutua, uida ja nauttia hienoista snorklausolosuhteista, jotka sopivat myös aloittelijalle.

  Retkemme on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää auringon ja uimisen siihen, että rannalta käsin voi kokeilla snorklaamista hienolla koralliriutalla.

  Vene ankkuroi rannan edustalle ja pienempi vene vie sinut rantaan. Saari koostuu suureksi osaksi vaaleasta, hienosta hiekasta, joten tilaa auringonpalvontaan ja uimiseen on hyvin. Aivan rannan edessä on elävistä koralleista muodostunut riutta, jossa myös aloittelija voi kokea, millaiselta tuntuu tarkastella pinnanalaisessa maailmassa vellovia kasveja ja siellä asustavia värikkäitä pikkukaloja.

  Retki toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisen Colona Divers -sukellusyrityksen kanssa, jonka ohjaajat opastavat snorklausvarusteiden käyttöön ja antavat neuvoja ja hyviä vinkkejä. Saarella vietetään noin 2,5 tuntia. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja., mutta varjoa löytyy läheisestä kahvilasta.

  Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan. Lounaan voit ostaa veneellä 4 euron hintaan. Veneellä on mahdollisuus myös ostaa vettä ja virvoitusjuomia sekä teetä ja kahvia koko retken ajan.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Urheilusukellus, kokopäiväretki – 2 sukellusta

  Colona Diversin sukellusretkiä tai -kursseja

  Colona Diversilla on monivuotinen kokemus sekä PADI-sukelluskurssien että mielenkiintoisten sukellusretkien järjestämisestä Punaisenmeren kala- ja korallirikkaissa vesissä. Lue lisää

  Colona Diversilla on monivuotinen kokemus sekä PADI-sukelluskurssien että mielenkiintoisten sukellusretkien järjestämisestä Punaisenmeren kala- ja korallirikkaissa vesissä.

  Punaisenmeren suurenmoinen pinnanalainen maailma on yksi hienoimmista kokemuksista, joita Egypti tarjoaa. Aivan rannikon edustalla on rikas merielämä monine värikkäine kaloineen ja mitä kauniimpine koralliriuttoineen. Monin paikoin tuntuu siltä kuin uisi akvaariossa. Turkoosinsininen meri on kristallinkirkas ja merenpohja on usein korallihiekkaa.

  Finnmatkojen kautta voit varata eritasoisia PADI-järjestelmään perustuvia urheilusukelluskursseja tai vaihtoehtoisesti sukelluspaketteja, jos sinulla jo on sukellustodistus. Kaikki sukellusohjaajat ovat ammattimaisia PADI Dive Mastereita ja/tai ohjaajia. Punaisenmeren Ras Mohammedin ja Tiranin katsotaan kuuluvan maailman parhaimpiin sukelluspaikkoihin.

  Niin snorklaus- kuin sukellusretkemmekin toteuttaa yhteistyökumppanimme Colona Divers, jolla on sekä pohjoismaalaista että englanninkielentaitoista henkilökuntaa.

  Vain osa sukellusvarusteista sisältyy hintaan. Näitä ovat 12 litran alumiinipullo (regulaattoreista valittavana DIN tai Yoke), painot ja painovyö. Mikäli tarvitset sukeltamista varten lisävarusteita, voit varata ne sukelluskeskuksesta. Kansallispuistomaksu ei sisälly retken hintaan.

  Lounas myydään laivalla. 

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Vesipuisto Makadi

  Vauhdikasta hupia koko perheelle – All Inclusive

  Lähde vesipuistoon Makadi Bayhyn, Hurghadan eteläpuolelle. Käytä hyväksesi tilaisuus viettää vilvoittava ja vauhdikas päivä! Lue lisää

  Lähde vesipuistoon Makadi Bayhyn, Hurghadan eteläpuolelle. Käytä hyväksesi tilaisuus viettää vilvoittava ja vauhdikas päivä!

  Vesipuistossa voit perheesi kanssa valita, mihin puiston 50 vesiliukumäistä suuntaat ja lisäksi käytettavissäso on muita houkutuksia ja useita uima-altaita. Retken hintaan sisältyy All Inclusive ja voit milloin tahansa päivän aikana tankata lisää energiaa juomista ja syötävästä.

  Nauti vauhdikkaasta päivästä, josta ei puutu naurua ja vilvoittavia pärskeitä!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus