Finnmatkojen Aquamarine FFFF+
Parasta lomaa - aivan rannalla

Aquamarine FFFF+

Perhehotelli – All Inclusive ja paljon altaita

Hinta alk.
703 e
13.01.2015 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää
Suositussa Blue Village Aquamarinessa lomailet perheinesi aivan meren äärellä, Hurghadan eteläisessä osassa. Hotellissa on 17 allasta ja suuri vesipuisto, runsaasti urheiluaktiviteetteja, Finnmatkojen lastenkerhot sekä ylellinen spa aikuisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan! Hotelli toimii Blue Village -konseptilla 21.10.2014 alkaen. Näytä lisää
Hinta alk.
703 e
13.01.2015 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää

Suositussa Blue Village Aquamarinessa lomailet perheinesi aivan meren äärellä, Hurghadan eteläisessä osassa. Hotellissa on 17 allasta ja suuri vesipuisto, runsaasti urheiluaktiviteetteja, Finnmatkojen lastenkerhot sekä ylellinen spa aikuisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan! Hotelli toimii Blue Village -konseptilla 21.10.2014 alkaen.

Hotellin hiekkarannalla on paljon aurinkotuoleja ja 8 cabanaa, joissa voit rentoutua varjossa. Nousuveden aikaan perheen pienimmät voivat polskutella rantavedessä. Aikuisille sopivampi, vyötärönsyvyinen uintipaikka sijaitsee n. 500 metrin päässä lahden rannalla.

Uima-altaita kaikenikäisille
Aquamarinella on kaikkiaan 17 ainutlaatuista uima-allasta 9000 m² suuruisella alueella. Altaiden lukumäärä takaa sen, että pidät sitten vauhdikkaista vesileikeistä vesipuistossa, rentouttavasta oleilusta tai kuntouinnista, löytyy jokaiselle varmasti oma suosikkiallas. Allas- ja snackbaareja on alueella useampia, joten niille ei ole koskaan pitkä matka.


Bamseklubi, pallopelejä ja spa
Aquamarinessa riittää tekemistä. Lasten- ja nuortenkerhojen lisäksi hotellilla on:
  • Tenniskenttä, pallokenttä, kuntoilutila, rantalentopallokenttä
  • Useita leikkipaikkoja ja katettu polskutteluallas
  • Spa-keskus, jossa hamam, hierontaa ja erilaisia vartalohoitoja
  • Hotellin järjestämää paikallisten esiintyjien viihdeohjelmaa useina iltoina viikossa

All Inclusive
Aquamarinessa on useita allas- ja snackbaareja sekä laaja ravintolatarjonta. All Inclusiveen sisältyy yksi päivällinen jossain hotellin à la carte -ravintoloista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje