Finnmatkojen Rihana Inn FFF
Perhelöytö

Rihana Inn FFF

Vesiliukumäkiä ja All Inclusive!

Hinta alk.
438 e 698 e
08.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Rihana Inn on perheille sopiva All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee aivan meren äärellä El Gounan laguunin tuntumassa. Hotellilla voit nauttia auringon ja uimisen lisäksi laajasta aktiviteettitarjonnasta. Kaikki palvelut ovat yhteisiä sisarhotelli Rihana Resortin kanssa. Näytä lisää
Hinta alk.
438 e 698 e
08.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Rihana Inn on perheille sopiva All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee aivan meren äärellä El Gounan laguunin tuntumassa. Hotellilla voit nauttia auringon ja uimisen lisäksi laajasta aktiviteettitarjonnasta. Kaikki palvelut ovat yhteisiä sisarhotelli Rihana Resortin kanssa.

Rihana Innissä asut mukavan kävelymatkan päässä kylän pienestä keskustasta ja sen kahviloista, pikkuputiikeista ja huvivenesatamasta. Lähellä sijaitsevan laguunin hiekkarannalla on mahdollisuus rentouttavaan auringonottoon.

Useita uima-altaita
Rihana Inn koostuu useista matalista rakennuksista aurinkoterassin, suuren uima-altaan ja lastenaltaan ympärillä. Ja täällä on myös kaksi vauhdikasta vesiliukumäkeä. Jos kaipaat vaihtelua, voit kokeilla myös sisarhotelli Rihana Resortin altaita.

Rannat
Voit lähteä tunnetulle Zeytuna Beachille, jonne kulkee päivittäin veneitä hotellilaiturilta. Halutessasi voit myös lähteä hotellin järjestämällä bussikuljetuksella omalle Sea Beachille.

Uusia vesiliukumäkiä
Hotellin vieraat voivat käyttää pientä vesipuistoa, jossa on:

  • Pitkä ja mutkitteleva Rafting Slide
  • Free Fall Slide – vapaa pudotus 21 m
  • Multi Slide kaverin kanssa kisailuun
  • Pieniä mäkiä ja suihkuja eläinteemalla pienille lapsille 

Kaiken maailman herkkuja
Hotellissa on noutopöytäravintola. "The taste of Italy", "Around the world" ja "Oriental Night" ovat muutamia esimerkkejä keittiön eri teemoista, joita voit kokeilla lomasi aikana.

Aktiviteetteja ja oma ostoskatu
Hotellin oma aktiviteettitiimi järjestää päivittäin lentopalloa, vesipalloa, vesijumppaa sekä paljon muuta toimintaa. Rihana Innissä on myös pienehkö ostoskatu pikkukauppoineen ja baari. Kaikki Rihana Innin ja sisarhotelli Rihana Resortin palvelut ovat yhteisiä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje