Finnmatkojen Egypti

Egypti

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat. Lue lisää

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat.

Punaisenmeren lomakohteet ovat hyvin toimivia ja niissä vallitsee vieraanvarainen tunnelma. Suuremmissa lomakohteissa on ostoskeskuksia, vesipuistoja, sukelluskeskuksia, iltaelämää ja paljon ravintoloita. Muissa, hieman pienemmissä ja rauhallisemmissa lomakohteissa suurin osa aktiviteeteista tapahtuu hyvin varustelluissa All Inclusive- hotelleissa.

Hotelleja moneen makuun
Monipuolisimmat Blue Village -lomakylät, joista löytyvät niin lastenkerhot kuin urheiluaktiviteetit aikuisille, sijaitsevat rantojen äärellä Hurghadassa ja Coraya Bayssa. Ilman lapsia matkustavat aikuiset viihtyvät varmasti tyylikkäissä Blue Couples -hotelleissa Coraya Bayssa, Makadi Bayssa ja Sahl Hasheeshissa

Sukellusta, veneretkiä ja edullisia ostoksia
Monet opettelevat sukeltamaan Egyptissä, toiset taas nauttivat snorklaamisesta koralliriutoilla. Finnmatkat tekee yhteistyötä pohjoismaisen sukelluskeskuksen kanssa, joka järjestää turvallisia elämyshetkiä vedenalaiseen maailmaan kaikille vasta-alkajista ammattilaisiin. Rantaelämän vastapainoksi voit tehdä veneretkiä, aavikkosafarin tai lähteä ostoksille värikkäisiin basaareihin. Lisäbonus Egyptin-lomailijoille on tietysti maan alhainen hintataso niin kaupoissa kuin ravintoloissa.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Egypti