Finnmatkojen Egypti

Egypti

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat. Lue lisää

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat.

Punaisenmeren lomakohteet ovat hyvin toimivia ja niissä vallitsee vieraanvarainen tunnelma. Suuremmissa lomakohteissa on ostoskeskuksia, vesipuistoja, sukelluskeskuksia, iltaelämää ja paljon ravintoloita. Muissa, hieman pienemmissä ja rauhallisemmissa lomakohteissa suurin osa aktiviteeteista tapahtuu hyvin varustelluissa All Inclusive- hotelleissa.

Hotelleja moneen makuun
Monipuolisimmat Blue Village -lomakylät sijaitsevat rantojen äärellä Hurghadassa ja Coraya Bayssa. Ilman lapsia matkustavat aikuiset viihtyvät varmasti tyylikkäissä Blue Couples -hotelleissa Coraya Bayssa, Makadi Bayssa ja Sahl Hasheeshissa. Ja kun varaat Splash-hotellimme El Quseirista, sisältyy hintaan sisäänpääsyt yhteen Egyptin hurjimmista vesipuistoista.

Sukellusta, veneretkiä ja edullisia ostoksia
Monet opettelevat sukeltamaan Egyptissä, toiset taas nauttivat snorklaamisesta koralliriutoilla. Finnmatkat tekee yhteistyötä pohjoismaisen sukelluskeskuksen kanssa, joka järjestää turvallisia elämyshetkiä vedenalaiseen maailmaan kaikille vasta-alkajista ammattilaisiin. Rantaelämän vastapainoksi voit tehdä veneretkiä, aavikkosafarin tai lähteä ostoksille värikkäisiin basaareihin. Lisäbonus Egyptin-lomailijoille on tietysti maan alhainen hintataso niin kaupoissa kuin ravintoloissa.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Marsa Alamin rannikko
  • Coraya Bay

  Lamaya Resort FFFF+

  Perheiden keidas rannalla – All Inclusive sisältyy hintaan

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,8 /10
  Rantaan 10–200 m
  Ostokset 30 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 23.04.2015 8 päivää
  833 e 773 e
  VARAA NYT
  • Hurghadan rannikko
  • Makadi Bay

  Saraya Suites FFFF

  Rento tunnelma ja sisäänpääsy vesipuistoon

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,9 /10
  Rantaan 500-700 m
  Keskustaan 100 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 21.04.2015 8 päivää
  653 e 613 e
  VARAA NYT

Finnmatkojen Egypti

 • Marsa Alamin rannikko

  Marsa Alamin rannikko

  Egyptin uusin aurinkorannikko, joka on tunnettu erityisesti rannoistaan ja snorklausriutoistaan sekä moderneista lomahotelleistaan. Joukossa mm. perheystävällinen Blue Village, Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä Splash-hotelli omalla vesipuistolla.