Finnmatkojen Dubai/Arabiemiraatit

Dubai/Arabiemiraatit

Dubaissa täyttyvät monen lomaunelmat. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja lyömättömät ostosmahdollisuudet. Kaikkialla on ultramoderneja pilvenpiirtäjiä maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja vain runsaan kuuden tunnin lentomatka tekevät osaltaan Dubaista niin houkuttelevan. Lue lisää

Dubaissa täyttyvät monen lomaunelmat. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja lyömättömät ostosmahdollisuudet. Kaikkialla on ultramoderneja pilvenpiirtäjiä maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja vain runsaan kuuden tunnin lentomatka tekevät osaltaan Dubaista niin houkuttelevan.

Dubai ja sen naapuriemiraatit eivät muistuta lainkaan muita lomakohteita. Itse Dubai on suurkaupunki, jossa eri kansallisuudet ja kulttuurit kohtaavat. Kaupunkia hallitsevat upeat rakennukset yhdessä moskeijojen ja itämaisten palatsien kanssa. Ravintoloita on kaikista maailman kolkista, ja ostoskeskuksia tuhansine liikkeineen. Samanaikaisesti voit kuitenkin viettää ihanan rentoa lomaa tyylikkäässä hotellissa, vaalean hiekkarannan äärellä.

Hotelleja moneen makuun
Dubain hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja kahdesta eri kaupunginosasta. Rauhallisesta hotellikaupungista Bur Dubaista ja muodikkaasta rantalomakohteesta Dubai Jumeirah Beachistä. Rauhallisessa Ras al Khaimahissa, 80 km päässä Dubaista, valikoimassamme on sekä Blue Star -hotelli perheille että De Luxe -hotelli. Naapuriemiraatti Sharjahissa on edullisia, keskitasoisia hotelleja ja Fujairahissa asut rannalla, Intian valtameren äärellä. Säihkyvässä Abu Dhabin suurkaupungissa on runsaasti ostospaikkoja, iltaelämää ja tasokkaita hotelleja.

Nähtävyyksiä ja ostoksia
Dubaissa riittää tekemistä, jos haluat kokea muutakin kuin rannat. Maailman suurimmassa ostoskeskuksessa, Dubai Mallissa, on 1200 kaupan lisäksi sekä luistinrata että hai-akvaario. Täällä voit lähteä jeeppisafarille aavikolle ja kuljeskella kultasoukeissa. Ja ehkä nähdä miltä tekosaari The Palm Jumeirah todellisuudessa näyttää. Tai miltä kuulostaisi Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa. Lue lisää kohteista klikkaamalla edellisessä kappaleessa olevia linkkejä.

Mukavasti suoralla lennolla
Finnmatkat vie sinut Dubaihin mukavasti suoralla lennolla runsaassa kuudessa tunnissa. Lisäksi Dubaihin voit matkustaa vaikka lomaa olisi vain viikko.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Dubai/Arabiemiraatit

 • Ras al Khaimah
  Ras al Khaimah
  Ras al Khaimah

  Ras al Khaimah

  Ras al Khaimah on rauhallinen naapuriemiraatti noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Valikoimassamme on mukavia hotelleja aivan rannalla. Blue Star -hotelli sopii perheille ja De Luxe sinulle, joka haluat parasta.

 • Dubai
  Dubai
  Dubai

  Dubai

  Säihkyvä Dubai on suuri ja sen kaupunginosat ovat luonteeltaan erilaisia. Tämän vuoksi esittelemme kaupungin jaettuna kahteen alueeseen: rauhallisempaan Bur Dubaihin ja muodikkaaseen rantalomakohteeseen Dubai Jumeirah Beachiin.

 • Abu Dhabi
  Abu Dhabi
  Abu Dhabi

  Abu Dhabi

  Yhtä häikäisevä kuin suurkaupunki Dubai ja yhtä hienot rannat. Asut Hilton Abu Dhabissa lähellä rantaa ja ostoksia. Marraskuussa voit kokea Abu Dhabin Gran Prix Formula 1 -sarjan osakilpailun.

 • Fujairah
  Fujairah
  Fujairah

  Fujairah

  Dubain pieni naapuriemiraatti, jossa vietät mukavan ja rentouttavan loman suuressa ja hyvinvarustellussa hotellissamme aivan hiekkarannan tuntumassa Intian valtameren äärellä.

 • Sharjah
  Sharjah
  Sharjah

  Sharjah

  Dubain lähin naapuriemiraatti tarjoaa hienoja, matalia hiekkarantoja, runsaasti ostosmahdollisuuksia ja kaunista arkkitehtuuria. Täältä löydät useita edullisia ja perheystävällisiä hotellejamme.