Finnmatkojen Dubai/Arabiemiraatit

Dubai/Arabiemiraatit

Dubai tarjoaa lämmittävää aurinkoa, kauniita rantoja, upeaa arkkitehtuuria ja valtaisat ostosmahdollisuudet. Valikoimassamme on huolella valittuja hotelleja rauhallisessa hotellikaupunginosassa Bur Dubaissa tai rantojen äärellä, muodikkaassa rantalomakohteessa Dubai Jumeirah Beachissä. Lue lisää

Dubai tarjoaa lämmittävää aurinkoa, kauniita rantoja, upeaa arkkitehtuuria ja valtaisat ostosmahdollisuudet. Valikoimassamme on huolella valittuja hotelleja rauhallisessa hotellikaupunginosassa Bur Dubaissa tai rantojen äärellä, muodikkaassa rantalomakohteessa Dubai Jumeirah Beachissä.

Tarjoamme hotelleja rantojen äärellä myös naapuriemiraateissa Sharjahissa, Fujairahissa ja Ras al Khaimahissa.

Tervetuloa aurinkovarmaan ilmastoon ja eksoottiseen rantaparatiisiin!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Dubai/Arabiemiraatit

 • Dubai
  Dubai
  Dubai

  Dubai

  Säihkyvä Dubai on suuri ja sen kaupunginosat ovat luonteeltaan erilaisia. Tämän vuoksi esittelemme kaupungin jaettuna eri alueisiin: rauhallisempaan Bur Dubaihin ja muodikkaaseen rantalomakohteeseen Dubai Jumeirah Beachiin.

 • Ras al Khaimah
  Ras al Khaimah
  Ras al Khaimah

  Ras al Khaimah

  Ras al Khaimah on rauhallinen naapuriemiraatti noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Mukavasti asut uudessa koko perheen Blue Star -hotellissamme. Valikoimassamme on lisäksi Perhelöytö- sekä De Luxe -hotelleja, jotka kaikki sijaitsevat hienojen rantojen äärellä.

 • Sharjah
  Sharjah
  Sharjah

  Sharjah

  Dubain lähin naapuriemiraatti tarjoaa hienoja, matalia hiekkarantoja, runsaasti ostosmahdollisuuksia ja kaunista arkkitehtuuria. Täältä löydät useita edullisia ja perheystävällisiä hotellejamme.

 • Fujairah
  Fujairah
  Fujairah

  Fujairah

  Dubain pieni naapuriemiraatti, jossa vietät mukavan ja rentouttavan loman suuressa ja hyvinvarustellussa hotellissamme aivan hiekkarannan tuntumassa Intian valtameren äärellä.

 • Abu Dhabi
  Abu Dhabi
  Abu Dhabi

  Abu Dhabi

  Yhtä häikäisevä kuin suurkaupunki Dubai ja yhtä hienot rannat. Asut lähellä rantaa ja ostoksia joko De Luxe-hotellissa tai neljän tähden hotellissa. Marraskuussa voit kokea Abu Dhabin Gran Prix Formula 1 -sarjan osakilpailun.

 • Arabiemiraatit – Fujairah ja Bur Dubai viikossa
  Arabiemiraatit – Fujairah ja Bur Dubai viikossa
  Arabiemiraatit – Fujairah ja Bur Dubai viikossa

  Uutuus!

  Arabiemiraatit – Fujairah ja Bur Dubai viikossa

  Neljä päivää rentoutumista Intian valtameren äärellä Fujairahin emiraatissa. Maailmanluokan elämyksiä ja ostoksia säihkyvässä Dubaissa. Ja kaikki tämä yhdessä viikossa.