Finnmatkojen Sharjah
S?k pris och boka resa

Sharjah

Sharjah on Dubain lähin naapuriemiraatti ja se sijaitsee vain 17 kilometrin päässä kimaltelevasta metropolista. Rantojen ja ostosten lisäksi Sharjahilla on laaja kulttuuritarjonta, erityisesti itämaisen arkkitehtuurin saralla. Täältä löytyy muutamia edullisia hotellivaihtoehtoja, esim. Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- ja Pientä ja kodikasta-luokista. Lue lisää

Sharjah on Dubain lähin naapuriemiraatti ja se sijaitsee vain 17 kilometrin päässä kimaltelevasta metropolista. Rantojen ja ostosten lisäksi Sharjahilla on laaja kulttuuritarjonta, erityisesti itämaisen arkkitehtuurin saralla. Täältä löytyy muutamia edullisia hotellivaihtoehtoja, esim. Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- ja Pientä ja kodikasta-luokista.

Blue Soukin basaarialueella voit vaellella yli 600 liikkeen keskellä. Värikkääseen tarjontaan kuuluu mausteita, suitsukkeita, koruja ja itämaisia mattoja. Al Qasbah on suuri huvittelu- ja ravintola-alue, jossa on mukava kuljeskella.
Rantojen ja vehreiden kävelyreittien reunustama Khalidin laguuni kiemurtaa satamasta läpi kaupungin.

Paljon nähtävää ja tehtävää
Sharjahin satama oli siirtomaa-aikaan tärkeä solmukohta maailmankaupassa. Tänä päivänä voit kuljeskella satamalaitureita pitkin ja ihastella perinteisiä dhow-veneitä. Emiraatti on tunnettu kulttuurikeskuksena: täällä on esimerkiksi yli 20 museota, useita taidegallerioita ja kaunista islamilaista arkkitehtuuria. Perheiden suosima retkikohde on Wildlife Centerin eläinpuisto, joka sijaitsee noin 35 km Sharjahista itään.


Suosittelemiamme hotelleja
  • Pientä ja kodikasta -luokan Lou'Lou'a Beach matalalla rannalla muutaman kilometrin päässä Sharjahin keskustasta
  • Perhelöytö Sharjah Beach Hotel lapsiystävällisellä rannalla

Ravintoloita ja huveja
Sharjahissa ei tarjoilla tai myydä lainkaan alkoholia, minkä vuoksi huvituksia ja ravintoloita on vähän. Jos haluat tilata viiniä aterian palanpainikkeeksi, Dubain lukemattomat hotelliravintolat ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Dubain suurimmissa hotelleissa on myös baareja ja yökerhoja.

Koe Dubai
Kaikista Sharjahin hotelleistamme on päivittäin maksuttomia bussikuljetuksia Dubaihin. Useimmat lähtevätkin Dubaihin ihastelemaan sen arkkitehtuuria, marmoria kimaltelevia ostoskeskuksia ja katuelämää.


Retkivinkkejä
  • Kulttuurintäyteinen kaupunkikierros ostoksineen
  • Jeeppisafari aavikolla
  • Iltaretki aavikolle, jossa päivällinen ja viihdeohjelmaa
  • Romanttinen iltaristeily dhow-veneellä Dubainjoella
  • Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dubaihin meno n. 6 t 5 min. ja paluu n. 6 t 35 min.

Lentokenttäkuljetus:

Dubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Sharjahissa n. 1 t 20 min. Näytä lisää

Dubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Sharjahissa n. 1 t 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit