Finnmatkojen Holiday International FFF+
Rauhallinen keidas

Holiday International FFF+

Rauhallinen sijainti Khalid Lagoonin äärellä

Hotelli Holiday Internationalissa asut lähellä Khalid Lagoon -lahtea reunustavaa kävelykatua ja Central Soukia. Täällä vietät rauhallista ja vaivatonta lomaa; ateriat voit halutessasi varata etukäteen. Rentouttavan oleskelun lomassa voit käydä kuntosalilla ja harrastaa monenlaista urheilua.   Näytä lisää

Hotelli Holiday Internationalissa asut lähellä Khalid Lagoon -lahtea reunustavaa kävelykatua ja Central Soukia. Täällä vietät rauhallista ja vaivatonta lomaa; ateriat voit halutessasi varata etukäteen. Rentouttavan oleskelun lomassa voit käydä kuntosalilla ja harrastaa monenlaista urheilua.  

Hotellilla on runsaasti palveluita ja aktiviteetteja tarjottavanaan, osa niistä rauhallisempia. Useat ostoskeskukset tarjoavat bussikuljetuksen keskuksiin.

Rentoudu altaalla tai käy ostoksilla
Lämmitetyn altaan äärellä sekä laajalla nurmialueella on aurinkotuoleja, joissa voit rentoutua. Hotelli tarjoaa bussikuljetuksen rannalle kerran päivässä (lisämaksusta). Hotellilla on lisäksi maksuton bussikuljetus Deiran keskustaan Dubaissa.

Urheilua ja spa
Tennistä, jalkapalloa, lentopalloa, krikettiä sekä kuntosali... Täällä voit lomallasi harrastaa monia eri lajeja.
Mutta ehkä mieluummin vain rentoudut jacuzzissa tai höyrysaunassa. Tai voit suoda itsellesi ihanan hieronnan.

Holiday Internationalissa on myös kaksi erinomaista ravintolaa. Lisämaksusta varattavissa noutopöytäateriat sisältävä puoli- tai täysihoito.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. 

Sulje