Finnmatkojen Ras al Khaimah
S?k pris och boka resa

Ras al Khaimah

Ras al Khaimah on rauhallinen, mutta samalla monipuolinen lomakohde n. 80 kilometrin päässä Dubaista. Upeiden rantojen äärellä viihtyvät lomailijat, jotka haluavat lomaltaan ihanaa rentoutumista mutta myös ostoksia ja kulttuuria. Hotellivalikoimassamme on Blue Star perheille ja viiden tähden De Luxe -hotelli. Lue lisää

Ras al Khaimah on rauhallinen, mutta samalla monipuolinen lomakohde n. 80 kilometrin päässä Dubaista. Upeiden rantojen äärellä viihtyvät lomailijat, jotka haluavat lomaltaan ihanaa rentoutumista mutta myös ostoksia ja kulttuuria. Hotellivalikoimassamme on Blue Star perheille ja viiden tähden De Luxe -hotelli.

Seitsemästä Arabiemiirikunnasta pohjoisimpana sijaitsee Ras al Khaimah. Verrattuna vilkkaaseen Dubaihin on Ras al Khaimah pienimuotoisempi ja aidompi. Vaikka myös täällä on ostoskeskuksia ja kerrostaloja, on elämänmeno rauhallisempaa ja voit selkeästi tuntea paikallisen arjen läheisyyden.

Kaupunkielämää vanhan ja uuden keskellä
Itse Ras al Khaimahin kaupungissa on noin neljännesmiljoona asukasta. Vanhassa kaupunginosassa on hienoja museoita ja värikkäitä souk-markkinakatuja, joilta voit ostaa mausteita, koruja ja vaatteita. Joen toisella puolella, modernissa Nakheelin kaupunginosassa on tyylikkäiden ravintoloiden lisäksi useita suuria ostoskeskuksia. Yksi uusimmista on nimeltään RAK Mall, jonka toisessa kerroksessa on luistinrata. Sisäjärven vieressä kulkee Cornichen, kävelykatu ylellisine ravintoloineen ja kodikkaine kahviloineen.


Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort – aivan rannalla, lapsiystävällisellä lahdella. Hotellilla on allasalueita, perheaktiviteetteja, spa ja golfkenttä lähellä.
  • De Luxe -hotelli Hilton Ras al Khaimah Resort & Spa – omalla rannalla, kaupungissa

 


Koe Dubai

Käynti upeassa Dubaissa on ihan must-juttu. Lue esittelymme Bur Dubaista ja Dubai Jumeirah Beachistä. Hotellit järjestävät bussiretkiä Dubaihin useita kertoja viikossa sinulle, joka haluat lähteä tutustumaan Dubain futuristiseen arkkitehtuuriin, marmoria kimalteleviin ostoskeskuksiin ja itämaisiin markkinoihin.

Retkivinkkejä

  • Kulttuurintäyteinen kaupunkikierros ostoksineen
  • Jeeppisafari aavikolla
  • Iltaretki aavikolle, jossa päivällinen ja viihdeohjelmaa
  • Romanttinen iltaristeily dhow-veneellä Dubainjoella
  • Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa

 

 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dubaihin meno n. 6 t 5 min. ja paluu n. 6 t 35 min.

Lentokenttäkuljetus:

Dubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Ras al Khaimahissa n. 2 t. Näytä lisää

Dubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Ras al Khaimahissa n. 2 t.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit