Finnmatkojen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa FFFFF
De Luxe

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa FFFFF

Korkeatasoisessa hotellissa yksityinen ranta ja kuusi allasta

Perheystävällinen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa sijaitsee Al Maareedhin alueella Ras Al Khaimahin pohjoisosassa, josta on upeat näkymät Persianlahdelle. Lyhyen taksimatkan päässä sijaitsee ostoskeskus ja Tower Linksin golfklubi. Suosittelemme All Inclusiven varaamista lisäpalveluna.

Korkeatasoinen hotelli toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi. Hintaan sisältyy aamiaispöytä ja voit etukäteen varata lisämaksusta puolihoidon tai All Inclusiven.

Lämmitettyjä altaita, kuntosali ja spa
Hotellilla on aurinkoterasseja ja useita uima-altaita, joista kaksi on lämmitettyjä. Hotellin spa-osastolla voit nauttia turkkilaisesta kylvystä tai kauneushoidoista. Hyvinvarustetussa kuntosalissa on mm. juoksumatto lenkkeilyyn ja kävelyyn. Jos olet kiinnostunut, hotellissa on myös mahdollisuus saada neuvoja henkilökohtaisen kunto-ohjelman laadintaan.

...sekä aktiviteetteja lapsille
Voit rentoutua lasten leikkiessä viereisellä lastenaltaalla tai leikkipaikalla, jonka vihreällä nurmella lapset pääsevät touhuamaan uusien kavereiden kanssa. Hotelli järjestää lisäksi päivittäisiä aktiviteetteja lapsille.

Auringon, uinnin ja aktiviteettien jälkeen on mukava nauttia hyvästä päivällisestä jossain Hilton Ras Al Khaimahin monista ravintoloista. Tai vain katsella auringonlaskua rannalla lasten leikkiessä rantahietikolla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje