Finnmatkojen Savoy Crest FFF+

Retket Dubai/Arabiemiraatit

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Abu Dhabi

  Koe Abu Dhabi

  Lähde kierrokselle Abu Dhabiin ja näe kaupungin kulttuuria ja perintöä. Lue lisää

  Lähde kierrokselle Abu Dhabiin ja näe kaupungin kulttuuria ja perintöä.

  Retkipäivämme alkaa pysähdyksellä Sheikh Zayed -moskeijassa, joka on suurin moskeija Arabiemiraateissa ja kahdennaksi suurin moskeija koko maailmassa. Moskeija on nimetty Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyanin, Arabiemiraattien perustajan ja ensimmäisen presidentin mukaan, joka on tänne myös haudattu. Moskeijaan mahtuu jopa 40 000 henkeä, joista 9 000 suureen rukoussaliin.

  Moskeijasta jatkamme matkaa Heritage Villageen, rakennettuun kylään, jossa kulttuuri ja perinteet kohtaavat. Heritage Villagessa näet kurkistuksen Abu Dhabin elämästä ennen öljyn löytämistä. Alueelle on mm. rakennettu Souk, perinteinen moskeija, beduiinileiri sekä Barasti-talo. Lisäksi täällä on käsityöläisiä, jotka valmistavat ruukkuja, puhaltavat lasia sekä kutovat perinteisillä kangaspuilla.

  Mukava retkipäivä kulttuurin ja perinteiden parissa!

  Voit varata retken joko lounaan kanssa tai ilman lounasta.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hinta esimerkki $82
 • Hatta - jeeppisafari

  Jeepillä yli hiekkadyynien

  Uudenaikaisilla jeepeillä yli aavikon dyynien ja vuorien lounaalle yhteen maan vanhimmista kylistä. Lue lisää

  Uudenaikaisilla jeepeillä yli aavikon dyynien ja vuorien lounaalle yhteen maan vanhimmista kylistä.

  Lähdemme aamulla kaupungista jeepeillä kohti Hattan kylää, joka sijaitsee Omanin vastaisen rajan läheisyydessä. Ajoittain matka (älä unohda turvavyötä!) vie yli laajojen hiekkadyynien, halki suurenmoisen vuoristoalueen ja rotkojen.

  Muutaman tunnin jeeppiajelun jälkeen olemme lounasaikaan perillä Hattassa, kylässä, jonka sanotaan olevan maan vanhimpia. Täällä nautimme lounaan ennen kun on aika lähteä paluumatkalle.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hinta esimerkki $90
 • Iltapäivätee Burj Al Arabissa

  Ylellinen iltapäivätee

  Burj Al Arab on kenties Arabiemiraattien tunnetuin rakennus sekä yksi maailman loistokkaimmista hotelleista. Tästä voit varata iltapäiväteen (Afternoon Tea) yhteen hotellin ravintoloista. Lue lisää

  Burj Al Arab on kenties Arabiemiraattien tunnetuin rakennus sekä yksi maailman loistokkaimmista hotelleista. Tästä voit varata iltapäiväteen (Afternoon Tea) yhteen hotellin ravintoloista.

  Burj Al Arab on todella vaikuttava 321 metriä korkea rakennus, joka on rakennettu klassisen arabialaisen dhow-veneen purjeen muotoon. Rakennus on jo parin vuoden ajan ollut suljettu vierailijoilta, mutta iltapäiväteen tilanneet ovat luonnollisestikin tervetulleita!

  Hemmottele itseäsi iltapäiväteellä Burj Al Arabin klassisessa atriumravintola Sahn Eddarissa. Valmistaudu makeiden ja suolaisten leivonnaisten makujen sinfoniaan. Sahn Eddarsin kondiittorit ovat keränneet vaikutteita ympäri maailmaa ja heidän Afternoon Tea -menyy on yksi maailman parhaimmista. Ravintolan sisustus jo itsessään on elämys.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki $166
 • Iltaristeily dhow-veneellä

  Nauti illallinen ja rentoudu Dubai Creekillä

  Leppoisa illallisristeily dhow-veneellä. Lue lisää

  Leppoisa illallisristeily dhow-veneellä.

  Lähde mukaan joelle ja näe Dubai ja sen pilvenpiirtäjät illalla, jolloin ne ovat taianomaisimmillaan. Alusta, jolla risteily tehdään, kutsutaan dhow'ksi ja se on tyypillinen puuvenetyyppi tässä osassa maailmaa. Risteilyn aikana tarjoillaan yksinkertainen buffetillallinen kimmeltävän kaupungin iltavalojen sytyttyä. Näistä kahdesta leppoisasta tunnista joella pitää nauttia hyvässä seurassa!

  Retken hintaan sisältyy ruokajuomaksi vesi, alkoholipitoisia juomia voi ostaa erikseen.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki $78
 • Jeeppisafari

  Näe auringon laskevan hiekkadyynien taa

  Jeeppiretki halki aavikon ja buffetillallinen tähtien alla – eksoottinen kokemus kaukana kotimaan arjesta. Lue lisää

  Jeeppiretki halki aavikon ja buffetillallinen tähtien alla – eksoottinen kokemus kaukana kotimaan arjesta.

  Kun haluat kokea aavikon mystiikan, lähde jeeppisafarille. Ajamme jeepeillä yli hiekkadyynien ja saamme seurata mahtavaa näytelmää, kun aurinko nopeasti laskee horisontin taa. matkanteko on ajoittain kunnon höykytystä, joten käytä turvavyötä!

  Auringonlaskun jälkeen on aika ajaa leiriin, jossa arabialaisen musiikin sävelkulkujen tahdissa nautimme buffetillallisen tähtien alla. Illallisen aikana saat myös katsella vatsatanssia – ja itsekin osallistua tanssiin, jos haluat!

  Virvoitusjuoma ja vesi illallisella sisältyy retken hintaan ja alkoholipitoisia juomia voi ostaa erikseen.

  Sulje

  Ilta / Luonto & Ulkoilu

  Hinta esimerkki $85
 • Kaupunkikierros Dubaissa

  Suurkaupungin sykettä ja kulttuurien kirjoa

  Tämä kaupunkikierros esittelee sinulle Dubain eri kaupunginosia ja kohtaat sekä vanhaa että supermodernia. Ja kaikkea siltä väliltä... Lue lisää

  Tämä kaupunkikierros esittelee sinulle Dubain eri kaupunginosia ja kohtaat sekä vanhaa että supermodernia. Ja kaikkea siltä väliltä...

  Kosmopoliittinen Dubain suurkaupunki jatkaa kasvuaan. Täällä kohtaavat monet erilaiset kulttuurit ja kansallisuudet ja yritämme kaupunkierroksella näyttää, kuinka tästä kaikesta syntyy dynaaminen Dubai.

  Dubai Jumeirah Beachin kaupunginosassa pysähdymme lyhyesti moskeijan luona sekä näemme myös yhden emiraattien tunnetuimmista maamerkeistä, Burj Al Arabin. Ohitamme kohutun, keinotekoisen Palm Jumeirah -saaren, joka muodoltaan muistuttaa palmua.

  Retken lopussa kuljemme Dubai Creek -joen yli perinteisellä jokiveneellä (Abra) sekä vierailemme Dubai Gold Soukissa. Soukista löytyy yli 300 jalokivikauppiasta ja sinulla on aikaa katsella ympärillesi omin päin. Päivän päätteeksi piipahdamme sisään yhteen kaupoista, meille tarjoillaan juotavaa ja saamme kuulla lisää käsityöstä.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hinta esimerkki $39
 • Seaplane Silver

  Koe Dubai ylhäältä käsin

  Näe kiehtova emiraatti ainutlaatuisella kiertoajelulla vesitason kyydissä! Lue lisää

  Näe kiehtova emiraatti ainutlaatuisella kiertoajelulla vesitason kyydissä!

  Aloitamme retken Jebel Alista idylliseltä rantakadulta, jossa lennämme pitkin Dubain alati muuttuvaa rantaviivaa. Tulet näkemään muun muassa seuraavat nähtävyydet: Palm Jumeirah, Burj Khalifa, World Islands, Burj Al Arab, historiallinen Dubai Creek, vilkas Port Rashid ja paljon muuta.

  Lento kestää noin 40 minuuttia mukaan lukien nousun ja laskeutumisen.

  Tämän lentomatkan tulet muistamaan!

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hinta esimerkki $385