Finnmatkojen Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi on moderni ja värikäs miljoonakaupunki futuristisine pilvenpiirtäjineen ja ostoskeskuksineen. Samalla Abu Dhabi on – aivan kuten Dubai – aurinkovarma lomaparatiisi pitkine valkeine rantoineen lähellä keskustaa. Asut Hilton Abu Dhabissa lähellä sekä rantoja että ostoksia ja huvielämää. Lue lisää

Abu Dhabi on moderni ja värikäs miljoonakaupunki futuristisine pilvenpiirtäjineen ja ostoskeskuksineen. Samalla Abu Dhabi on – aivan kuten Dubai – aurinkovarma lomaparatiisi pitkine valkeine rantoineen lähellä keskustaa. Asut Hilton Abu Dhabissa lähellä sekä rantoja että ostoksia ja huvielämää.

Abu Dhabi on sekä emiraatti että kaupunki. Abu Dhabi on myös seitsemästä emiraatista muodostuvan Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee runsaan sadan kilometrin päässä Dubaista lounaaseen Persianlahden puoleisella rannikolla. Kun tänne tulevat kansainväliset suurkilpailut, kuten Formula 1 -sirkus marraskuussa tai PGA-Tour tammikuussa, on vierailijoita monin verroin.

Asu rantakadulla
Hotellimme Hilton Abu Dhabi sijaitsee hyvinhoidetun rantakadun, cornichenin, varrella, jota reunustavat pienet, vehreät puistot. Hotellilta on kävelymatka ostoksille, Heritage Village -museolle sekä useille muille nähtävyyksille.
Hotellilla on 15 ravintolaa ja baaria, suuret allasalueet ja yksityinen rantaosuus.

Ostoksia, taidetta ja arkkitehtuuria
Abu Dhabin keskustassa voit kuljeskella hienostuneella cornichen-rantakadulla, ihailla upeaa luksushotelli Emirates Palacea ja heittäytyä tarujen maailmaan vierailulla Sheik Zaydein suuressa moskeijassa. Voit myös tehdä ostoksia Marina Mallin merkkikaupoissa tai paikallisemmilla markkinakaduilla, joissa on tarjolla kaikkea iranilaisesta kaviaarista mattoihin, kultaan ja keramiikkaan. Kaupunki on tunnettu myös kulttuurikaupunkina, jossa on paljon nähtävää niin taiteen kuin arkkitehtuurin saralla.

Moderni metropoli, jolla on pitkä historia
Abu Dhabilla on pitkä historia, jossa sekä merirosvoilla että helmenkalastajilla on tietty paikkansa. 1930-luvulta lähtien on öljy ollut maan ensisijainen tulonlähde, joka on taannut huikean hyvinvoinnin. Jos haluat tietää lisää alueen historiasta ja kulttuurista voit vierailla Heritage Villagessa lähellä pienvenesatamaa cornichen-rantakadulla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dubaihin meno n. 6 t 5 min. ja paluu n. 6 t 35 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus hotellilleDubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Abu Dhabissa n. 1 t 30 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus hotellille
Dubain lentokentältä (Dubai World Central – Al Maktoum International Airport DWC) ensimmäiseen hotelliin Abu Dhabissa n. 1 t 30 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

 

Sulje