Finnmatkojen Riu Helios FFFF

Riu Helios FFFF

All Inclusive -hotelli aivan rannalla

Hinta alk.
800 e 815 e
05.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Riu Helios on All Inclusive -hotelli aivan Sunny Beachin pitkä rannan äärellä, lähellä ostospaikkoja. Täällä ei tarvitse tehdä valintaa rannan tai uima-allasalueen välillä, täällä on molemmat. Pääaltaassa on suuri, rajattu osa lapsille. Näytä lisää
Hinta alk.
800 e 815 e
05.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Riu Helios on All Inclusive -hotelli aivan Sunny Beachin pitkä rannan äärellä, lähellä ostospaikkoja. Täällä ei tarvitse tehdä valintaa rannan tai uima-allasalueen välillä, täällä on molemmat. Pääaltaassa on suuri, rajattu osa lapsille.

Kaareva, valkea rakennus aukeaa merelle päin. Hotellialueen ympärille levittäytyvät hyvin hoidetut nurmialueet ja siellä missä hotellialue päättyy, alkaa vaalea hiekkaranta.

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Toimintaa kaiken ikäisille
Hotellin aktiviteettitiimi järjestää leikkejä ja toimintaa kaiken ikäisille useimpina viikonpäivinä. Iltaisin on viihdeohjelmaa, esim. elävää musiikkia ja esityksiä.

Sauna, hierontaa ja paljon muuta!
Riu Helioksen palveluihin kuuluu myös kampaamo, tennis, lentopallo, sauna ja mahdollisuus hierontaan. Perheen pienimmille on leikkipaikkoja ja kansainvälinen lastenkerho.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 100 m
Keskustaan 500 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
Päivitetty: 2015-09-19. Perustuu 61 vastaukseen.