Marvel FFF+

Perheystävällinen hotelli rannan äärellä

Hotelli Marvelissa asut perheinesi lähellä hiekkarantaa Sunny Beachin pohjoisosassa. Kaupat ja ravintolat löydät vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Toimintaa, leikkejä ja iltaviihdettä järjestetään useimpina päivinä. Lue lisää

Hotelli Marvelissa asut perheinesi lähellä hiekkarantaa Sunny Beachin pohjoisosassa. Kaupat ja ravintolat löydät vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Toimintaa, leikkejä ja iltaviihdettä järjestetään useimpina päivinä.

Voit varata joko hotellihuoneen, suuremman hotellihuoneen tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa viidelle. Kaikissa huoneissa on suuret parvekkeet.

Lastenallas ja pikkuinen liukumäki
Hotelli Marvelin varsin suurella allasalueella on runsaasti aurinkotuoleja, jacuzzi ja allasbaari. Lastenaltaalla on pieni vesiliukumäki.

Varaa hoitoja tai puuhastele omin päin
Hotelli Marvelilla on sauna sekä mahdollisuus hierontaan. Halutessasi voit myös pistäytyä Marvelin kuntoilutilassa, pelata biljardia tai pöytätennistä.

Varaa ateriat etukäteen
Marvelissa matkan hintaan sisältyy aamiainen, mutta lisämaksusta voit varata puolihoidon (noutopöytäaamiainen ja -päivällinen).

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 100-250 m
Keskustaan 1,9 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
6,6 / 10

Asiakasarvio

Huone 7,5
Hotellipalvelu 7,3
Ruoka 6,9
Päivitetty: 05.09.2014. Perustuu 27 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit