Finnmatkojen Grand Victoria FFFF
Parhaalla paikalla

Grand Victoria FFFF

Pidetty hotelli, lyömätön sijainti

Hinta alk.
648 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Hotellilla on useita uima-altaita, leikkipaikka ja mahdollisuus hierontaan. Varaamalla All Inclusiven lomailet erityisen mukavasti.  Näytä lisää
Hinta alk.
648 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Hotellilla on useita uima-altaita, leikkipaikka ja mahdollisuus hierontaan. Varaamalla All Inclusiven lomailet erityisen mukavasti. 

Hotellin ravintolaa pidetään yhtenä Sunny Beachin parhaimmista. Lisäksi hotellin lähiympäristöstä ja keskustasta löytyy runsaasti ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Täällä voit asua joko hotellihuoneessa tai huoneistossa.

Altaita ja rantaelämää
Hotellin sydän on sen allasalue, ja lisäksi matala hiekkaranta sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella. Hotellilla voit myös pelata pingistä.

Varaa puolihoito tai All Inclusive 
Aamiaisbuffet sisältyy hintaan, mutta lisäpalveluna voit varata puolihoidon (aamiais- ja päivällisbuffet) tai All Inclusiven, johon sisältyvät kaikki ateriat, ruokajuomat ja paikalliset juomat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä hotellihuoneessa tai huoneistossa, aamiaispöytä.

Sulje