BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Grand Victoria FFFF

Perheiden suosikki, lyömätön sijainti

Blue Star Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Useat uima-altaat, leikkipaikat, hyvä ruoka ja urheilumahdollisuudet tekevät perheen lomasta onnistuneen. Hotellin ravintolaa pidetään yhtenä Sunny Beachin parhaimmista. All Inclusive -mahdollisuuden ansiosta lomailu voi täällä olla myös erityisen vaivatonta. Lue lisää

Blue Star Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Useat uima-altaat, leikkipaikat, hyvä ruoka ja urheilumahdollisuudet tekevät perheen lomasta onnistuneen. Hotellin ravintolaa pidetään yhtenä Sunny Beachin parhaimmista. All Inclusive -mahdollisuuden ansiosta lomailu voi täällä olla myös erityisen vaivatonta.

Hotellin sydän on sen allasalue, jossa on uima-altaita niin isoille kuin pienillekin. Samalla hienohiekkainen ranta on lähellä. Hotellissa on kuntoilutila, sauna ja kauneushoitola, josta voit varata itsellesi myös hieronnan. Hotelli järjestää yhtenä iltana viikossa viihdeohjelmaa.

Aktiviteetteja koko perheelle
Kuten kaikissa Blue Star -hotelleissamme, myös täällä järjestetään aktiviteetteja koko perheelle. Lapset ja aikuiset ovat myös yhdessä tervetulleita Play Hotel -leikkitilaamme.

Huoneita ja huoneistoja jopa kuudelle
Hotellihuoneet ja huoneistot ovat valoisia, mutta niiden tyyli ja sisustus vaihtelevat.

Varaa puolihoito tai All Inclusive
Jos haluat lomaa myös ruoanlaitosta, varaa puolihoito, johon sisältyy aamiaispöydän lisäksi päivällinen noutopöydästä, tai All Inclusive, johon sisältyvät kaikki ateriat, ruokajuomat ja paikalliset juomat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä hotellihuoneessa tai huoneistossa, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit