Sunny Beach

Sunny Beach on suuri ja moderni lomakohde niin pariskunnille, perheille kuin nuorille. Lomakohteessa on pitkä ihana hiekkaranta sekä ravintoloita, baareja ja klubeja. Sunny Beachin matala hintataso pätee niin ostoksiin kuin ravintolaillallisiin. Valikoimassamme on parikymmentä vaihtoehtoa, joiden joukossa mm. Blue Star -hotelleja aktiviteetteineen sekä hotelleja Pientä ja kodikasta-, Edullinen vaihtoehto- ja De Luxe -luokista. Lue lisää

Sunny Beach on suuri ja moderni lomakohde niin pariskunnille, perheille kuin nuorille. Lomakohteessa on pitkä ihana hiekkaranta sekä ravintoloita, baareja ja klubeja. Sunny Beachin matala hintataso pätee niin ostoksiin kuin ravintolaillallisiin. Valikoimassamme on parikymmentä vaihtoehtoa, joiden joukossa mm. Blue Star -hotelleja aktiviteetteineen sekä hotelleja Pientä ja kodikasta-, Edullinen vaihtoehto- ja De Luxe -luokista.

Ostos- ja yöelämä on vauhdikasta vilkkaimpana matkailukautena, mutta matala hiekkaranta, ympäröivä vehreys ja leikkipaikat pomppulinnoineen tekevät Sunny Beachin lomakohteesta myös perheille sopivan. Valitsetpa minkä hotellin tahansa, saat täällä rahoillesi vastinetta.

Pitkä ranta
Sunny Beachin hiekkaranta ulottuu peräti kuuden kilometrin matkalle Mustanmeren rannalle. Leveä ranta on täynnä aurinkovarjoja, rantakahviloita, vesiurheilumahdollisuuksia ja monenlaisia kauppiaita. Uusia beach clubeja musiikkeineen ja loungesohvineen syntyy jatkuvasti lisää.

Edullisia ostoksia
Suurin osa kaupoista sijaitsee rantakadulla ja Flower Street -kävelykadulla. Lähistöllä on ostoskeskus Royal Beach Mall, jossa on 140 kauppaa ja myytävänä mm. merkkivaatteita. Täältä löytyy myös basaarialue, joka on avoinna myöhään iltaan. Hintataso on kaikkialla varsin houkutteleva verrattuna moneen muuhun eurooppalaiseen lomakohteeseen.

Ravintoloita ja iltaelämää
Voit valita ravintoloista mieluisimman. Vaihtoehtoja on romanttisista ravintoloista ja tex-mex -noutopöydistä sushiin ja bulgarialaiseen kotiruokaan. Ilta voi jatkua englantilaisiin pubeihin, tv-screenein varustettuihin urheilubaareihin ja musiikkibaareihin tai kasinoihin ja yökerhoihin.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Majestic Beach – asiakkaidemme mukaan yksi parhaista Blue Star-hotelleistamme. Hotellilla on spa, useita ravintoloita ja jättiläismäinen allasalue. Lisäksi hauskaa toimintaa lapsille ja treenausvinkkejä.
  • RIU Helios – All Inclusive -hotelli lähellä rantaa, jossa aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa
  • Parhaalla paikan -luokan hotelli Grand Victoria – useita altaita ja huoneissa tilaa jopa viidelle
  • Lisäksi käsinpoimittuja hotelleja Perhelöytö-, Pientä ja kodikasta-, Spa-hotelli ja De Luxe-luokista

Keskiaikainen Nessebar
Lähellä Sunny Beachiä, vain noin 5 km päässä, sijaitsee Nessebarin keskiaikainen kaupunki historiallisine rakennuksineen, kapeine mukulakivikatuineen ja viihtyisine ravintoloineen. Nessebariin pääset Sunny Beachistä kävellen, paikallisbussilla tai minijunalla.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Purjehdusretki katamaraanilla
  • Vauhdikasta menoa Sunny Beachin tai Nessebarin vesipuistoissa
  • Kahden päivän retki Istanbuliin
  • Viininmaistajaiset Pomorien alueella
  • Ostos- ja kulttuurikierros Burgasin suurkaupunkiin
Sulje