Finnmatkojen Blue Star Grand Victoria FFFF

Retket Bulgaria

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • 4x4 Offroad-seikkailu

  Koe Balkanvuoret nelivetoisen jeepin kyydissä

  Offroad-seikkailun aikana tutustut pieniin bulgarialaisiin kyliin ja balkanilaisen vuoristomaiseman luontoon. Pääsemme myös maistamaan perinteisiä kylissä tarjoiltavia bulgarialaisia ruokia. Lue lisää

  Offroad-seikkailun aikana tutustut pieniin bulgarialaisiin kyliin ja balkanilaisen vuoristomaiseman luontoon. Pääsemme myös maistamaan perinteisiä kylissä tarjoiltavia bulgarialaisia ruokia.

  Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Tankovon kylä, josta on laaja näköala Sunny Beachiin ja Nessebariin. Täällä meille tarjoillaan virkistäviä juomia ja konjakkia. Jatkamme matkaa jeepillä pitkin Aleksandrovska-jokea Medovon kylää kohti.

  Kylästä löytyy lähde, jonka mineraalipitoisella vedellä uskotaan olevan terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Pidämme levähdystauon lähteellä ja halutessasi voit kokeilla myös tarkkuusammuntaa ilmakiväärillä.

  Nautimme grillatusta kanasta ja shopska-salaatista koostuvan lounaan kauniissa Poroijärven maisemissa.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Action Aqua Park

  Koko perheen vauhdikas päivä

  Action Aqua Park -vesipuistossa Sunny Beachissä on paljon vesiliukumäkiä ja altaita. Lue lisää

  Action Aqua Park -vesipuistossa Sunny Beachissä on paljon vesiliukumäkiä ja altaita.

  Kun haluat hieman leikkiä, telmimistä ja seikkailua lomaasi, käy Action Aqua Parkissa! Vesiluikumäissä ja erilaisilla allasalueilla kuluu helposti monta tuntia. Tämä on oikea koko perheen retki, jolla niin isot kuin pienemmätkin pitävät hauskaa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Aqua Paradise Nessebar

  Bulgarian suurin vesipuisto!

  Pulikointia vedessä ja puutarhoja. Yli 40 erilaista aktiviteettia. Täältä löytyy jokaiselle jotakin, niin vauhdikkaita kyytejä kaipaaville vesipedoille kuin auringonpalvojille, jotka haluavat ottaa hieman rennommin. Lue lisää

  Pulikointia vedessä ja puutarhoja. Yli 40 erilaista aktiviteettia. Täältä löytyy jokaiselle jotakin, niin vauhdikkaita kyytejä kaipaaville vesipedoille kuin auringonpalvojille, jotka haluavat ottaa hieman rennommin.

  Sinulla ja perheelläsi on koko päivä aikaa tutustua Aqua Paradiseen, Bulgarian suurimpaan vesipuistoon. Täällä on runsaasti vesiliukumäkiä ja altaita, kuten esimerkiksi 82 metriä pitkä vesiliukumäki The Spiral.

  Perheen pienimmille löytyy Children's Castle, joka on koristeltu satumaisin hahmoin, ja jonka leikkipaikka on jaettu erilaisia aktiviteetteja ja leikkejä ajatellen.

  Paradise Islandilta löytyvän jacuzzin ja vesihieronnan parissa pääset ottamaan rennosti. Butterfly Swimming Poolissa on vesibaari, amfiteatteri ja merirosvolaiva, jossa on näyttämö. Täällä on ohjelmaa klo 12.00–17.00, viihdyt täällä mm. tanssikoulun ja merirosvoshow'n parissa.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Captain Jack’s perheristeily

  Hauskanpitoa merellä

  Vietä perheen kanssa hauska päivä "Tattoo Boat" -aluksella. Vene on kolmikerroksinen ja tilaa löytyy niin aktiviteeteille kuin auringonotolle ja rentoutumiselle. Lue lisää

  Vietä perheen kanssa hauska päivä "Tattoo Boat" -aluksella. Vene on kolmikerroksinen ja tilaa löytyy niin aktiviteeteille kuin auringonotolle ja rentoutumiselle.

  Lähde risteilylle Mustanmeren rannikolle, jossa aikuiset voivat rentoutua lasten osallistuessa erilaisiin aktiviteetteihin. Aluksen henkilökunta järjestää leikkejä, tansseja sekä kasvomaalausta.

  Retken aikana pysähdymme lisäksi uimaan ja snorklaamaan. Alukselta löytyy myös vesiliukumäki, jota pitkin voit laskea suoraan mereen. Lounas sisältyy retken hintaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Hanska Shatra – iltajuhla

  Yksi suosituimmista retkistämme

  Illanvietto hyvän ruoan, viihteen ja tanssin merkeissä Sunny Beachin suosituimpiin kuuluvassa ravintolassa, Hanska Shatrassa. Lue lisää

  Illanvietto hyvän ruoan, viihteen ja tanssin merkeissä Sunny Beachin suosituimpiin kuuluvassa ravintolassa, Hanska Shatrassa.

  Ravintola Hanska Shatra on yksi rannikkon tunnetuimpia ravintoloita. Se sijaitsee kukkulalla, joten näköala merelle on loistava.

  Juuri samaan paikkaan, vuoren rinteelle Mustanmeren läheisyyteen, päätti kaani nimeltään Krum vuonna 812 pystyttää telttansa. Täällä hän seuralaisineen nautiskeli hyvästä ruoasta, juomasta ja esityksistä. Tänäkin päivänä, 12 vuosisataa myöhemmin, kaanin historiallinen perintö tulee eläväksi suuren teltan mallisena ravintolarakennuksena ja huikeina esityksinä.

  Illan aikana meille tarjoillaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen ja hyvää viiniä. Ohjelmassa on elävän musiikin lisäksi kansainvälinen musiikkia, tanssia ja jännittävää akrobatiaa sisältävä show.

  Illan päätteeksi on tilaisuus tanssia ennen kun bussi suuntaa takaisin Sunny Beachiin ja Nessebariin.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Iltaretki Erketchiin

  Ruokaa ja tanssia kyläkrouvissa

  Iltaa vietetään pienessä Erketchin kylässä, jossa nautimme illallisesta ja tanssiesityksestä kylän ravintolassa. Lue lisää

  Iltaa vietetään pienessä Erketchin kylässä, jossa nautimme illallisesta ja tanssiesityksestä kylän ravintolassa.

  Tämä iltaretki suuntautuu pieneen Erketchin kylään, jossa tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt. Bussimatkan varrella näemme kaunista luontoa ja kukkivia niittyjä.

  Ercethissä menemme ravintola Kladenecaan, joka sijaitsee rakennuksessa, jonka pihalla on pieni kappeli. Täällä meille tarjoillaan perinteinen päivällinen. Ruokalistalla on salaattia, keittoa ja liharuokaa. Palanpainikkeeksi tarjoillaan vettä ja hyvää bulgarialaista viiniä. Illallisen aikana meitä viihdyttää kansantanssiesitys ja illan päätteeksi yksi esiintyjistä kävelee hehkuvilla hiilillä.

  Sulje

  Ilta / Historia & Kulttuuri

 • Istanbul – kahden päivän retki

  Itämainen kohtaaminen – Istanbulin suurimmat nähtävyydet kahdessa päivässä

  Koe Istanbulin taianomainen kaupunki lomallasi Mustallamerellä. Täältä löydät nähtävyyksiä, kuten Sininen Moskeija ja Hagia Sofian katedraali. Toisen päivän aikana voit liikkua joko omatoimisesti tai yhdessä oppaan johdolla. Lue lisää

  Koe Istanbulin taianomainen kaupunki lomallasi Mustallamerellä. Täältä löydät nähtävyyksiä, kuten Sininen Moskeija ja Hagia Sofian katedraali. Toisen päivän aikana voit liikkua joko omatoimisesti tai yhdessä oppaan johdolla.

  Käynti Istanbulissa on kokemus, jonka muistat pitkään. Tämä kiehtova idän ja lännen risteyspaikka on ainutlaatuinen koko maailmassa! Matka kohti Turkin rajaa alkaa aikaisin aamulla. Noin seitsemän tunnin bussimatkan jälkeen saavut varhain iltapäivällä Istanbuliin.

  Yhteisen lounaan jälkeen pääset tutustumaan Istanbuliin kaupunkikiertoajelulla. Kaupunki perustettiin vuonna 325 ja sen historiallinen merkitys on suuri. Istanbul, entiseltä nimeltään Konstantinopoli, oli Euroopan suurin ja vaurain kaupunki tuhansien vuosien ajan. Jäljet kaupungin merkityksestä on vielä nykyäänkin nähtävissä historiallisissa monumenteissa. Hagia Sofiaa pidetään arkkitehtuurin historian kauneimpiin kuuluvana rakennuksena. Bysantin aikakaudella se oli yksi maailman suurimpia kristillisiä katedraaleja. Sittemmin se muutettiin moskeijaksi ja nykyisin se on museo. Sininen Moskeija on Istanbulin maamerkki. Se rakennettiin ottomaanien aikakaudella. Moskeija on vaikuttava rakennus, jossa on kuusi minareettia ja sinisin kaakelein koristettuja kupoleita.

  Kaupunkikiertoajelun jälkeen kirjaudut sisään hotelllin ja sinulla on ilta omaa aikaa. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa kokea aito, turkkilainen ilta, voit osallistua sellaiseen lisämaksusta, jolloin sisältyy päivällinen ja vatsatanssi-show.

  Toisena Istanbulin retkipäivänä sinulla on runsaasti aikaa kierrellä kaupungilla omatoimisesti. Jos haluat kuitenkin liikkua kaupungissa opastuksen kanssa, voit lähteä mukaan lisämaksulliselle kiertoajelulle myös toisena päivänä. Kiertoajeluun sisältyy mm. veneretki Bosborin salmeen, kuuluisaan porttiin Aasian ja Euroopan välillä. Lisäksi voit tehdä ostoksia Grand Basarissa, maailman suurimmassa sisäbasaarissa.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Historia & Kulttuuri

 • Katamaraaniretki Sunny Beachiltä – Iltapäivä

  Nauti päivästä merellä

  Jos haluat hieman luksusta lomaasi, lähde mukaan päiväretkelle katamaraaniveneellä. Syö hyvin ja juo niin paljon kuin haluat. Lue lisää

  Jos haluat hieman luksusta lomaasi, lähde mukaan päiväretkelle katamaraaniveneellä. Syö hyvin ja juo niin paljon kuin haluat.

  Komean katamaraanin kannella nautit auringosta ja näköalasta kimaltelevalle merelle. Alus purjehtii pitkin Bulgarian Mustanmeren rannikkoa ja saat rentoutua ihanassa rauhassa merellisessä ympäristössä.

  Retken hintaan sisältyy aluksella tarjottavaa hyvää ruokaa sekä niin paljon juotavaa kuin haluat. Alus pysähtyy välillä, jotta pääset pulahtamaan vilvoittavaan veteen. Hyvällä onnella näemme delfiinejä, jotka hypellen seuraavat alusta.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Open Water Scuba Diver

  4 päivän sukelluskurssi

  Tässä oikea sukelluspaketti sinulle, joka haluat tutustua perinpohjaisesti lajin saloihin ja oppia oikeasti sukeltamaan. Lue lisää

  Tässä oikea sukelluspaketti sinulle, joka haluat tutustua perinpohjaisesti lajin saloihin ja oppia oikeasti sukeltamaan.

  Käytyäsi Open Water Scuba Diver -kurssin, sinulla on mahdollisuus sukeltaa jatkossa ympäri maailmaa omatoimisesti, ilman sukellusopettajaa. Kun kurssi on ohi, voit ylpeänä kutsua itseäsi kansainvälisesti hyväksytyksi sukeltajaksi!

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Quadsafari

  Jännittävä sightseeing Balkanvuorilla

  Kuljemme mönkijöillä pienten kylien ja vuoristomaiseman halki. Lue lisää

  Kuljemme mönkijöillä pienten kylien ja vuoristomaiseman halki.

  Kun olemme käyneet läpi turvallisuusseikat, lähdemme 25 kilometriä pitkälle retkelle Balkanin niemimaan vuoristomaisemaan.

  Kosharitsan kylässä pidämme levähdystauon ja ehdit tutustua kylään ja vuoristoiseen maisemaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Scuba Diving – Kokeile sukeltamista

  Sinulle, joka olet aina halunnut kokeilla sukeltamista

  Olitpa kehittyneempi sukeltaja tai et olisi koskaan kokeillutkaan lajia, voit lähteä mukaan pinnan alle kokeneiden sukellusopettajien johdolla. Tulet huomaamaan, että veden alla odottaa aivan uusi maailma! Lue lisää

  Olitpa kehittyneempi sukeltaja tai et olisi koskaan kokeillutkaan lajia, voit lähteä mukaan pinnan alle kokeneiden sukellusopettajien johdolla. Tulet huomaamaan, että veden alla odottaa aivan uusi maailma!

  Suuri parvi hopeisia kaloja ui ohi, onko tuolla mustekala vai ankerias? Elämä pinnan alla on täynnä yllätyksiä.

  Viehätys sukeltamiseen ei liity ainoastaan tähän suurenmoiseen merimaailmaan, vaan huimaavaan painottomuuden ja rauhan tunteeseen, kun milteinpä ainoa ääni ympärilläsi on hengityksesi.

  Päivä lähtee käyntiin kuljetuksella, kun noudamme sinut hotelliltasi. Seuraavaksi siirrymme veneeseen, ja lyhyen ajomatkan päässä odottaa sukelluspaikka. Kaikki tarvittavat sukellusvarusteet sisältyvät luonnollisesti retken hintaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Shoppailua Burgasissa

  Shoppailua ja kulttuuria

  Rantalomailun ohessa voit tutustua suurkaupunkiin. Lähde mukaan puolipäiväretkelle Burgasiin ja nauti sydämesi kyllyydestä shoppailusta, kahviloista, kirkoista ja museoista. Lue lisää

  Rantalomailun ohessa voit tutustua suurkaupunkiin. Lähde mukaan puolipäiväretkelle Burgasiin ja nauti sydämesi kyllyydestä shoppailusta, kahviloista, kirkoista ja museoista.

  Burgas on Bulgarian neljänneksi suurin kaupunki, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon viihtyisiä kahviloita. Käymme myös uudessa ostoskeskuksessa, jossa sinulla on omaa aikaa nauttia välipalaa ja tehdä ostoksia.

  Ostoskeskuksessa on sekä suuria elintarvikeliikkeitä että paljon pikkuputiikkeja. Burgasissa vietät aikaa omin päin. Jos et halua shoppailla löytyy täältä useita tutustumisen arvoisia kirkkoja ja museoita.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

 • Southern Explorer

  Luonnonsuojelualue Ropatamo, veneretki joella ja Sozopolin kaupunki

  Kokopäiväretki sisältää lyhyehkön veneretken Ropatamon luonnonsuojelualueella ja kaupunkikierroksen Sozopolin kaupungissa. Sinulla on aikaa myös tehdä ostoksia omin päin. Lue lisää

  Kokopäiväretki sisältää lyhyehkön veneretken Ropatamon luonnonsuojelualueella ja kaupunkikierroksen Sozopolin kaupungissa. Sinulla on aikaa myös tehdä ostoksia omin päin.

  Aloitamme kokopäiväretken bussimatkalla Ropatomiin ja lyhyehköllä veneretkellä joella. Jatkamme matkaa bussilla Sozopoliin, jossa on järjestetty opastettu kaupunkikierros. Sozopol on yksi Mustanmeren rannikon vanhimmista kaupungeista. Kreikkalaiset perustivat kaupungin noin 700 eKr. ja eri ajanjaksoilta on säilynyt monia kirkkoja ja muita rakennuksia.

  Nautimme lounaan perinteisessä bulgarialaisessa ravintolassa, jonka jälkeen sinulla on omaa aikaa. Täällä voit ennen bussimatkaa kuljeskella mukulakivikaduilla kauniiden rakennusten keskellä ja samalla aistia kaupungin historiallista tunnelmaa.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • SPA Paradise

  Hemmottele itseäsi

  Varaa ihana spa-paketti! SPA Paradisessa voit valita useasta eri paketista. Lue lisää

  Varaa ihana spa-paketti! SPA Paradisessa voit valita useasta eri paketista.

  Valitse neljästä ihastuttavasta paketista. Tästä löydät lyhyen kuvauksen pakettien sisällöistä.

  Paketti 1: Healing SPA – 85 min.
  Rentoudu turkkilaisessa saunassa, jossa iho puhdistuu ja kuolleet ihosolut kuoritaan pois. Tulos luo hyvän pohjan kauniille päivetykselle. Tämän jälkeen pääset vielä nauttimaan hieronnasta, jossa keskitytään mahdollisiin kipeisiin paikkoihisi.

  Paketti 2:  Relaxing SPA – 100 min.
  Rentoudu turkkilaisessa saunassa, jossa iho puhdistuu ja kuolleet ihosolut kuoritaan pois. Tulos luo hyvän pohjan kauniille päivetykselle. Hoitoon kuuluu myös virkistävä kasvonaamio. Lopuksi on luvassa vielä hierontaa, voit valita neljästä hieronnasta: suklaa, merilevä, viinikuorinta tai lämpimät kivet.

  Paketti 3: Indian SPA – 90 min.
  Rentouttava kasvo-, niska- ja hartiahieronta. Shinohara-metodi palauttaa kehon energian ja saa kehon rentoutumaan. Shinoharassa käytetään lämmintä öljyä, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

  Paketti 4: Romantic SPA – 120 min.
  Tule kumppanisi kanssa romanttiseen spahoitoon. Ensimmäiseksi on luvassa kokovartalohieronta, joka sisältää pistehieronnan jaloille. Hieronnan jälkeen voitte nauttia romanttisesta kylvystä viinipullon ja hedelmäsalaatin kera.
  Tämä SPA-paketti on tarkoitettu 2 henkilölle. Valitse paketti vain yhdelle aikuiselle, kun varaat ja maksat paketin.

   

   

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsylippu

 • Sukellusta Nessebarista

  Kokeile sukellusta Mustallamerellä!

  Sinulle, jolla on jo sukellussertifikaatti ja haluat käyttää hyväksesi mahdollisuuden tutustua Mustanmeren pinnanalaiseen elämään yhdessä kokeneiden sukellusopettajien johdolla. Lue lisää

  Sinulle, jolla on jo sukellussertifikaatti ja haluat käyttää hyväksesi mahdollisuuden tutustua Mustanmeren pinnanalaiseen elämään yhdessä kokeneiden sukellusopettajien johdolla.

  Suuri parvi hopeisia kaloja ui ohi, onko tuolla mustekala vai ankerias? Elämä pinnan alla on täynnä yllätyksiä.

  Viehätys sukeltamiseen ei liity ainoastaan tähän suurenmoiseen merimaailmaan, vaan huimaavaan painottomuuden ja rauhan tunteeseen, kun milteinpä ainoa ääni ympärilläsi on hengityksesi.

  Päivä lähtee käyntiin kuljetuksella, kun noudamme sinut hotelliltasi. Seuraavaksi siirrymme veneeseen, ja lyhyen ajomatkan päässä odottaa sukelluspaikka veneestä. Kaikki tarvittavat sukellusvarusteet sisältyvät luonnollisesti retken hintaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Viininmaistelua Pomoriessa

  Lähde mukaan Pomorieen maistelemaan viinejä

  Bulgaria on tunnettu hyvistä viineistään. Lähde tutustumaan yhteen monista tunnetun Pomorien viinialueen viinikellareista. Lue lisää

  Bulgaria on tunnettu hyvistä viineistään. Lähde tutustumaan yhteen monista tunnetun Pomorien viinialueen viinikellareista.

  Ajamme jonkin matkaa pitkin rannikkoa Pomorien kylään. Tutustumme ensin yhdessä tunnettuun Pyhän Yrjön luostariin ja sitten voit kierrellä viihtyisässä, kreikkalaisten aikoinaan perustamassa kylässä omin päin.

  Sen jälkeen vierailemme kuuluisassa Izbatan viinikellarissa. Maistelemme sekä valko- että punaviinejä pikkupurtavan, esimerkiksi juuston ja makkaran, kera ennen kun palaamme takaisin hotelliin.

  Sulje

  Puolipäiva / Ruoka, juoma & viihde