Finnmatkojen Blue Star Grand Victoria FFFF

Blue Star Grand Victoria FFFF

Pidetty hotelli, lyömätön sijainti

Blue Star Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Kuntoilu- ja hierontamahdollisuudet, uima-altaat ja leikkipaikka tekevät perheen lomasta onnistuneen. All Inclusive -mahdollisuuden ansiosta lomailu voi täällä olla myös erityisen vaivatonta. Näytä lisää

Blue Star Grand Victoria sijaitsee parhaalla paikalla aivan rannan tuntumassa, rantakadun varrella. Kuntoilu- ja hierontamahdollisuudet, uima-altaat ja leikkipaikka tekevät perheen lomasta onnistuneen. All Inclusive -mahdollisuuden ansiosta lomailu voi täällä olla myös erityisen vaivatonta.

Hotellin ravintolaa pidetään yhtenä Sunny Beachin parhaimmista. Lisäksi hotellin lähiympäristöstä ja keskustasta löytyy runsaasti ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Täällä voit asua joko hotellihuoneessa tai huoneistossa.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE

TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Altaita, rantaelämää ja Play Hotel
Hotellin sydän on sen allasalue, ja lisäksi matala hiekkaranta sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella. Kuten kaikissa Blue Star -hotelleissamme, myös täällä järjestetään aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille. Play Hotel -leikkitilassa voitte esimerkiksi leikkiä hotellia tai askarrella. 

Varaa puolihoito tai All Inclusive 
Aamiaisbuffet sisältyy hintaan, mutta lisäpalveluna voit varata puolihoidon (aamiais- ja päivällisbuffet) tai All Inclusiven, johon sisältyvät kaikki ateriat, ruokajuomat ja paikalliset juomat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä hotellihuoneessa tai huoneistossa, aamiaispöytä.

Sulje