Finnmatkojen Barceló Royal Beach FFFF+

Barceló Royal Beach FFFF+

Bulgarian suurin spa

Hinta alk.
625 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Barceló Royal Beach -hotellissa Sunny Beachillä on huomioitu niin suuret kuin pienetkin yksityiskohdat ja koko hotelli henkii luksusta. Barceló Royal Beachin sijainti on keskeinen ja hienolle Sunny Beachin rannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Näytä lisää
Hinta alk.
625 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Barceló Royal Beach -hotellissa Sunny Beachillä on huomioitu niin suuret kuin pienetkin yksityiskohdat ja koko hotelli henkii luksusta. Barceló Royal Beachin sijainti on keskeinen ja hienolle Sunny Beachin rannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Aivan hotellin vieressä on ostoskeskus.

Bulgarian suurin spa
Yksi hotellin monista hyvistä puolista on sen ylellinen spa, joka itse asiassa on Bulgarian suurin. Voit suoda itsellesi erilaisia hoitoja (vaihtoehtoja on noin 200), käydä hamamissa, kuntosalilla tai rentoutua vain siihen tarkoitukseen varatuissa tiloissa.

Baarissa elävää musiikkia
Pianobaarissa voit viettää iltaa elävää musiikkia kuunnellen tai vaikkapa poikkeamalla diskossa. Hotellin palveluihin kuuluvat myös lasten leikkipaikka ja kahvila.

Valitse huone tai huoneisto
Lisämaksusta voit varata aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven (hotellihuoneisiin sisältyy jo valmiiksi puolihoito).

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, puolihoito (sis. aamiainen ja päivällinen noutopöydästä). Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 100 m
Keskustaan 200 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On