Amaris FF+

Yksinkertainen, edullinen hotelli Sunny Beachin rauhallisessa osassa

Amaris on yksinkertainen, mutta hyvin hoidettu hotelli hieman Sunny Beachin keskustan ulkopuolella. Sijainti on rauhallinen, koska baareihin ja diskoihin on jonkin verran matkaa. Täältä löytyy viihtyisä allasalue ja ranta on vain kävelymatkan päässä. Lue lisää

Amaris on yksinkertainen, mutta hyvin hoidettu hotelli hieman Sunny Beachin keskustan ulkopuolella. Sijainti on rauhallinen, koska baareihin ja diskoihin on jonkin verran matkaa. Täältä löytyy viihtyisä allasalue ja ranta on vain kävelymatkan päässä.

Hotelliin saapuessasi huomaat ensin rakennuksen voimakkaat värit: oranssin ja sinisen sekä vastaanoton punaiset nahkasohvat.

Edullista asumista
Amarista arvostavat etenkin lapsiperheet, jotka etsivät edullista hotellia, jossa on viihtyisä allasalue ja ranta kävelymatkan päässä.

Kesäloman aikaan hotellin asiakkaat ovat silti enimmäkseen nuoria, jolloin elämänmeno hotellissa voi joskus olla vilkastakin.

Ravintola ja allasbaari
Amariksen allasalue sijaitsee alueen keskellä. Allasbaarissa voit kokeilla vaikkapa bulgarialaista Zagorka-olutta. Hotellissa on myös ravintola ja internetnurkkaus.

Huoneet ovat hyvin hoidettuja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit