Sunny Beach

Sunny Beach on suuri ja moderni lomakohde niin pariskunnille, perheille kuin nuorille. Lomakohteessa on pitkä ihana hiekkaranta sekä ravintoloita, baareja ja klubeja. Sunny Beachin matalan hintatason myötä ostokset ja ravintolaillat ovat varsin houkuttelevia. Valikoimassamme on parikymmentä vaihtoehtoa perheystävällisistä Blue Star -hotelleista mm. Pientä ja kodikasta-, De Luxe- ja Spahotelleihin. Lue lisää

Sunny Beach on suuri ja moderni lomakohde niin pariskunnille, perheille kuin nuorille. Lomakohteessa on pitkä ihana hiekkaranta sekä ravintoloita, baareja ja klubeja. Sunny Beachin matalan hintatason myötä ostokset ja ravintolaillat ovat varsin houkuttelevia. Valikoimassamme on parikymmentä vaihtoehtoa perheystävällisistä Blue Star -hotelleista mm. Pientä ja kodikasta-, De Luxe- ja Spahotelleihin.

Ostos- ja yöelämä on vauhdikasta vilkkaimpana matkailukautena, mutta matala hiekkaranta, ympäröivä vehreys ja leikkipaikat pomppulinnoineen tekevät Sunny Beachin lomakohteesta myös perheille sopivan.

Pitkä ranta
Sunny Beachin hiekkaranta ulottuu peräti kuuden kilometrin matkalle Mustanmeren rannalle. Leveä ranta on täynnä aurinkovarjoja, rantakahviloita, vesiurheilumahdollisuuksia ja monenlaisia kauppiaita. Uusia beach clubeja musiikkeineen ja loungesohvineen syntyy jatkuvasti lisää.

Edullisia ostoksia
Suurin osa kaupoista sijaitsee rantakadulla ja Flower Street -kävelykadulla. Täältä löytyy myös basaarialue, joka on avoinna myöhään iltaan. Hintataso on kaikkialla varsin houkutteleva verrattuna moneen muuhun eurooppalaiseen lomakohteeseen.

Ravintoloita ja iltaelämää
Voit valita ravintoloista mieluisimman. Vaihtoehtoja on romanttisista ravintoloista ja tex-mex -noutopöydistä sushiin ja bulgarialaiseen kotiruokaan. Ilta voi jatkua englantilaisiin pubeihin, tv-screenein varustettuihin urheilubaareihin ja musiikkibaareihin tai kasinoihin ja yökerhoihin.


Suosittelemiamme hotelleja
  • Blue Star Grand Victoria – keskeinen sijainti, useita altaita ja huoneissa tilaa jopa viidelle
  • Blue Star Majestic Beach – spa, useita ravintoloita ja jättiläismäinen allasalue
  • Molemmissa hotelleissa on Play Hotel -leikkitila ja maksuttomia Blue Star -ohjaajien perheaktiviteetteja
  • Lisäksi käsinpoimittuja hotelleja Edullinen vaihtoehto-, Perhelöytö-, Pientä ja kodikasta-, Parhaalla paikalla-, Spahotelli, Rauhallinen keidas- ja De Luxe-luokista


Keskiaikainen Nessebar

Lähellä Sunny Beachiä, vain noin 5 km päässä, sijaitsee Nessebarin keskiaikainen kaupunki historiallisine rakennuksineen, kapeine mukulakivikatuineen ja viihtyisine ravintoloineen. Nessebariin pääset Sunny Beachistä kävellen, paikallisbussilla tai minijunalla.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Purjehdusretki katamaraanilla
  • Kahden päivän retki Istanbuliin
  • Viininmaistajaiset Pomorien alueella
  • Ostos- ja kulttuurikierros Burgasin suurkaupunkiin
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Burgasiin n. 3 t
Lentokenttäkuljetus: Lentokenttäkuljetus Burgasin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Sunny Beachillä kestää n. 30 min. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus Burgasin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Sunny Beachillä kestää n. 30 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa etukäteen matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit