Finnmatkojen Bella Vista Beach Club FFF+
Perhelöytö

Bella Vista Beach Club FFF+

All Inclusive -hotelli mäellä, meren yläpuolella 

Hinta alk.
520 e 730 e
30.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pidetty hotelli Bella Vista Beach Club sijaitsee kukkulalla matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella. Täältä löytyy aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille ja voit myös tehdä kävelyretkiä lähellä sijaitsevaan luonnonpuistoon. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
520 e 730 e
30.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pidetty hotelli Bella Vista Beach Club sijaitsee kukkulalla matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella. Täältä löytyy aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille ja voit myös tehdä kävelyretkiä lähellä sijaitsevaan luonnonpuistoon. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Hotelli sijaitsee uneliaassa Sinemoretzin pikkukylässä, jossa on kourallinen ravintoloita sekä matkamuistomyymälöitä, leipomo ja vain muutama hotelli. Paremmat ostosmahdollisuudet löydät, kun lähdet päiväretkelle Primorskoon tai Burgasiin.

Ulkoallas, sisäallas vai Mustameri? 
Bella Vista Beach Clubilla on sekä ulko- että sisäallas. Osa lastenaltaasta on varjossa katoksen alla. Ranta sijaitsee aivan hotellin alapuolella. Hyvällä onnella voit nähdä meressä delfiinejäkin.

Aikuisille, nuorille ja lapsille
Hotellilta löytyy kuntoilutila ja tenniskenttä. Täällä on mahdollisuus myös hierontaan ja kauneushoitoihin. Bella Vista Beach Clubista löytyy kaikenikäisille jotakin, sillä myös nuorille on oma kokoontumispaikkansa ja perheen pienemmille leikkipaikka. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. 

Sulje