Finnmatkojen Bella Vista Beach Club FFFF

Bella Vista Beach Club FFFF

All Inclusive -hotelli, mäellä meren yläpuolella 

Hinta alk.
650 e 730 e
02.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pidetty Blue Star Bella Vista Beach Club sijaitsee kukkulalla matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella. Täältä löytyy aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille ja voit myös tehdä kävelyretkiä lähellä sijaitsevaan luonnonpuistoon. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
650 e 730 e
02.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pidetty Blue Star Bella Vista Beach Club sijaitsee kukkulalla matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella. Täältä löytyy aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille ja voit myös tehdä kävelyretkiä lähellä sijaitsevaan luonnonpuistoon. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Hotelli sijaitsee uneliaassa Sinemoretzin pikkukylässä, jossa on kourallinen ravintoloita sekä matkamuistomyymälöitä, leipomo ja vain muutama hotelli. Paremmat ostosmahdollisuudet löydät, kun lähdet päiväretkelle Primorskoon tai Burgasiin.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE

TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Ulkoallas, sisäallas vai Mustameri? 
Bella Vista Beach Clubissa on sekä ulko- että sisäallas. Osa lastenaltaasta on varjossa katoksen alla. Ranta sijaitsee aivan hotellin alapuolella. Hyvällä onnella voit nähdä meressä delfiinejäkin.

Aikuisille, nuorille ja lapsille
Hotellilta löytyy kuntoilutila ja tenniskenttä. Täällä on mahdollisuus myös hierontaan ja kauneushoitoihin. Bella Vista Beach Clubista löytyy kaikenikäisille jotakin, sillä myös nuorille on oma kokoontumispaikkansa ja perheen pienemmille leikkipaikka. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. 

Sulje