BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Bella Vista Beach Club FFFF

Arvostettu, perheystävällinen All Inclusive -hotelli

Blue Star Bella Vista Beach Club sijaitsee matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella uneliaan Sinemoretzin kylän laidalla. Täällä on aktiviteetteja koko perheelle, nuorille on oma kokoontumispaikkansa kattoterassilla ja aikuisia varten on kuntoilutila ja spa. All Inclusive, johon kuuluu mm. jäätelöbuffet, sisältyy matkan hintaan. Lue lisää

Blue Star Bella Vista Beach Club sijaitsee matalapohjaisen hiekkarannan yläpuolella uneliaan Sinemoretzin kylän laidalla. Täällä on aktiviteetteja koko perheelle, nuorille on oma kokoontumispaikkansa kattoterassilla ja aikuisia varten on kuntoilutila ja spa. All Inclusive, johon kuuluu mm. jäätelöbuffet, sisältyy matkan hintaan.

Jos pidät kävelyretkistä ja patikoinnista, on niihin mahdollisuus luonnonpuistossa Bella Vista Beach Clubin naapurissa. Kaikissa huoneissa on tilaa jopa neljälle, mutta mukavimmin perhe lomailee perhehuoneessa, jossa on sekä makuuhuone että olohuone.

Ulkoallas, sisäallas vai Mustameri?
Valitse mieleisesi. Hyvällä onnella voit nähdä meressä delfiinejäkin. Osa lastenaltaasta on varjossa katoksen alla.

Jalkapalloa, tennistä vai retki vesipuistoon?
Blue Star -hotelleissamme on tarjolla aktiviteetteja koko perheelle sekä Bamsejumppaa, minidisko ja Play Hotel, johon lapset ovat tervetulleita aikuisten seurassa.

Bella Vista Beach Clubissa on:

  • Jalkapalloa, tennistä ja pöytätennistä
  • Leikkipaikka
  • Kuntoilutila, hierontaa ja kauneushoitoja


Sinemoretzin kylässä on joitakin ravintoloita ja pieniä matkamuistoliikkeitä. Paremmat ostosmahdollisuudet löydät, kun lähdet päiväretkelle Primorskoon tai Burgasiin.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Tarkempia tietoja All Inclusiven sisällöstä alla.

Sulje