Finnmatkojen Sol Nessebar Bay FFFF+

Sol Nessebar Bay FFFF+

All Inclusive -hotelli perheille

Sol Nessebar Bayssa asut lähellä rantaa ja Mustaamerta. Nessebarin vanhaan kaupunginosaan pääset helposti joko paikallisbussilla tai kävellen. Matkan hintaan sisältyy All Inclusive aterioineen ja juomineen. Näytä lisää

Sol Nessebar Bayssa asut lähellä rantaa ja Mustaamerta. Nessebarin vanhaan kaupunginosaan pääset helposti joko paikallisbussilla tai kävellen. Matkan hintaan sisältyy All Inclusive aterioineen ja juomineen.

Nessabarin keskiaikainen kaupunki sijaitsee noin kahden kilometrin päässä hotellilta. Kaupungin keskustassa voit tehdä joitain ostoksia ja tutustua vanhan kaupunginmuurin suojaamaan alkuperäiseen kaupungin keskustaan. Lähistöllä on lisäksi suosittu vesipuisto, jossa viihtyvät kaikenikäiset.

Urheilua ja spa 
Myös Sol Nessebar Bayn hotellialueella on tarjolla monenlaista toimintaa. Vai miltä kuulostaisi tennis, jalkapallo, lentopallo tai vaikka kierros minigolfia? Perheen pienempiä houkuttelee hauskanpitoon kansainvälinen lastenkerho sekä leikkipaikka omalla viheralueella. Täydellisestä rentoutumisesta haaveileville voimme suositella hotellin hyvinvarusteltua spa-keskusta.

Näköala merelle
Sol Nessebar Bayn huoneet on sisustettu monin mielenkiintoisin yksityiskohdin ja voimakkain, kirkkain värein. Kaikista perhehuoneista on merinäköala. Kahden hengen hotellihuoneita on saatavissa myös merinäköalalla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25 m
Keskustaan 2 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8 /10

Asiakasarvio

Huone 7,8
Hotellipalvelu 7
Ruoka 6,4
Siivous 8
Päivitetty: 2015-08-28. Perustuu 25 vastaukseen.