Sol Nessebar Bay FFFF

All Inclusive -hotelli perheille

All Inclusive -hotelli Sol Nessebar Bayssa asut lähellä rantaa ja Mustaamerta, jonne voit pulahtaa aina halutessasi. Myös allasalue on suosittu ja lasten leikkiessä voit rentoutua aurinkotuolilla loikoillen. Lue lisää

All Inclusive -hotelli Sol Nessebar Bayssa asut lähellä rantaa ja Mustaamerta, jonne voit pulahtaa aina halutessasi. Myös allasalue on suosittu ja lasten leikkiessä voit rentoutua aurinkotuolilla loikoillen.

Kun haluat nähdä ja kokea enemmän lomasi aikana, voit suunnata vanhan keskiaikaisen Nessebarin kaupungin keskustaan joko paikallisbussilla tai kävellen. Matkaa sinne kertyy noin kaksi kilometriä. Kaupungissa voit tehdä joitain ostoksia ja tutustua vanhan kaupunginmuurin suojaamaan alkuperäiseen kaupungin keskustaan. Lähistöllä on lisäksi suosittu vesipuisto, jossa viihtyvät kaikenikäiset.

Urheiluaktiviteetteja ja spa-keskus
Myös Sol Nessebar Bayn hotellialueella on tarjolla monenlaista toimintaa. Vai miltä kuulostaisi tennis, jalkapallo, lentopallo tai vaikka kierros minigolfia? Perheen pienempiä houkuttelee hauskanpitoon kansainvälinen lastenkerho sekä leikkipaikka omalla viheralueella. Täydellisestä rentoutumisesta haaveileville voimme suositella hotellin hyvinvarusteltua spa-keskusta.

Sol Nessebar Bayn huoneet on sisustettu monin mielenkiintoisin yksityiskohdin ja voimakkain, kirkkain värein. Kaikista perhehuoneista on merinäköala. Kahden hengen hotellihuoneita on saatavissa myös merinäköalalla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 25 m
Keskustaan 2 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.

Suosituimmat hotellit